Kunstenaar showt zijn tekeningen vanaf 2-jarige leeftijd tot nu

Marc Allante, een kunstenaar uit Hong Kong, is al zijn hele leven bezig met kunst. Zijn ouders stimuleerden hem vroeger veel om te tekenen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Hij heeft inmiddels zijn kantoorbaan vaarwel gezegd, en is fulltime kunstenaar. Hij legde zijn tekeningen van vroeger en nu naast elkaar.

‘Ik had een baan in de verzekeringswereld, maar toen mijn moeder plotseling overleed ben ik gaan nadenken over wat nu echt belangrijk voor me is. Toen voelde ik dat ik er heel veel spijt van zou krijgen als ik het niet zou proberen als kunstenaar.’ En zo geschiedde. Volgens Marc kan iedereen een kunstenaar worden, als je maar genoeg oefent. ‘Ik heb het geluk dat ik er al vroeg mee ben begonnen, maar het is nooit te laat om te doen!’

Bekijk een aantal tekeningen van Marc die hij vanaf zijn tweede tot aan zijn 28e (nu) maakte hieronder. Wauw!

2 jaar oud:

3 jaar oud:

4 jaar oud:

5 jaar oud:

6 jaar oud:

7 jaar oud:

8 jaar oud:

9 jaar oud:

10 jaar oud:

11 jaar oud:

13 jaar oud:

14 jaar oud:

15 jaar oud:

16 jaar oud:

17 & 18 jaar oud:

19 jaar oud:

20 jaar oud:

22 jaar oud:

23 jaar oud:

24 jaar oud:

25 jaar oud:

26 jaar oud:

27 jaar oud:

28 jaar oud:

Niks te doen? Maak kunst met de kinderen >

Reageer op artikel:
Kunstenaar showt zijn tekeningen vanaf 2-jarige leeftijd tot nu
Sluiten