Eva Dusch
Eva Dusch Beauty 15 januari 2016

Laat deze glow-in-the-dark haartrend maar niet aan je kinderen zien

Je haar in de gekste kleuren verven is geen nieuws meer. Alsof er nog iemand opkijkt van een beetje groen, paars of roze. Maar déze glow-in-the-dark trend deed ons wel even slikken. Eentje die wij ouders wellicht liever even overslaan, maar hoe leuk is dit voor de kids!

We schreven het al eerder: deze trends voor 2016 geven genoeg ruimte om te experimenteren qua haarkleuren. Maar dit is de gekste trend tot nu toe. Het gaat om speciale glow-in-the-dark of blacklight haarverf van het merk Manic Panic (alleen de naam al) die overdag zorgt voor een heuse rainbow look en oplichten zodra het licht uitgaat. De verf is verkrijgbaar in elke denkbare kleur en volgens hun online safety checklist zou het veganistisch en zelfs vrij zijn van schadelijke stoffen. Hiermee is het dus niet per se schadelijker dan een gewone verfbeurt.

De trend doet ons denken aan de kleurbuisjes die we misschien nog wel kennen van vroeger. Hoe leuk en spannend was dat. Dit aan je kinderen laten zien is dan ook geheel op eigen risico.

Vind jij deze trend nog kids-proof? Laat het ons weten op Facebook!

En kennen we deze glow in the dark nog? Leuk voor op de kinderkamer>

Reageer op artikel:
Laat deze glow-in-the-dark haartrend maar niet aan je kinderen zien
Sluiten