Word je altijd als laatste uit de kroeg geveegd? Dan ben je dus heel intelligent

Ben jij altijd degene die op de schouder wordt getikt omdat de laatste rond is ingegaan? Vind je stoppen op het hoogtepunt maar een overgewaardeerd concept? Die nooit meer naar huis-mentaliteit zegt blijkbaar veel over je intelligentie – en het is alleen maar positief. 

Slimmer

Want wat blijkt: fuifnummers die altijd als laatste de kroeg uit worden geveegd, zijn intelligenter dan gemiddeld. Dat zegt de wetenschap, en als de wetenschap het zegt, dan is het zo. Mensen die later naar bed gaan, zijn slimmer. Volgens Psychology Today gaan mensen met een IQ hoger dan 125 in de weekenden rond 01:44 naar bed. Mensen met een IQ van gemiddeld 100 liggen rond 01:15 uur onder de wol. Mensen met een IQ lager dan 75 taaien rond 00:35 uur af.

Mindful

Psychologen doen er nog een schepje bovenop, want als je tot in de vroege uurtjes nog shots achterover slaat of filosofische gesprekken voert met een wildvreemde die je zojuist hebt omgedoopt tot je nieuwe BFF, leef je veel meer in het nu. Je bent niet bezig met die rammende kater die de volgende dag op je staat te wachten en bent dus ook nog eens lekker mindful bezig.

Hou dus in gedachten: 01:44 uur is de tijd, en geen minuut vroeger. Cheers!

Drink je in de kroeg het liefst gin-tonic? Dan ben je waarschijnlijk een psychopaat (en slim). 

Gatsby

Reageer op artikel:
Word je altijd als laatste uit de kroeg geveegd? Dan ben je dus heel intelligent
Sluiten