Lachen: zo zien mannen eruit als hun vrouwen aan het shoppen zijn

Mannen en shoppen: dat is meestal niet de ideale combi. Zeker niet als dat winkelen gebeurt met hun vriendin of vrouw. Die maar niet opschiet. Het is een dijk van een cliché maar oh zo waar. En juist dat maakt dit Instagram-account zo vermakelijk.

Shoppen, ik doe dat het liefst vanaf de bank, waar ik op mijn dooie ooie uren mandjes kan vullen en weer kan legen met een glas rood binnen handbereik. Als ik dan toch de stad in ga (of moet), doe ik dat het liefst alleen. Zodat ik uren kan wikken en wegen zonder dat er iemand in mijn nek staat te hijgen. Niks irritanters dan dat. Zeker niet als die nekhijger mijn vriend is, die na een uur meestal zijn geduld heeft verloren, terwijl ik pas drie rekken ben opgeschoten.

Vloeibaar van verveling

En dus gaat hij meestal zuchtend en vloeibaar van verveling op een kruk voor de paskamer hangen. Bij al die andere mannen die het ook niet meer zien zitten. Het Instagram-account Miserable Men, waar onze NSMBL-collega’s over schreven, heeft meer dan 273.000 volgens en bestaat uit allemaal foto’s van dat soort verveelde mannen. En dat is heel grappig om naar te kijken. Dus als je man ongeduldig op zijn horloge begint te kijken, terwijl jij pas bij rek vijf bent, duw hem dan deze foto’s onder zijn neus. Is-ie weer een uurtje onder de pannen. Hier vast een voorproefje:

Reageer op artikel:
Lachen: zo zien mannen eruit als hun vrouwen aan het shoppen zijn
Sluiten