Inga Stoit
Inga Stoit Kinderen 6 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

De leukste lampionnen voor Sint Maarten! Hier scoor je ze kant en klaar

Het is weer bijna Sint Maarten en dat vraagt om leuke lampionnen. Misschien knutselt je kind deze op school, maar gebeurt er last-minute iets mee óf moet je zelf een lampion maken waar je eigenlijk de tijd niet voor hebt… De oplossing: zie hier de leukste (kant en klaar) lampionnen voor Sint Maarten.

Spider-Man lampion

Dit is de een lampion voor stoere kids. Misschien vinden ze deze zo leuk dat ze deze na Sint Maarten in hun kamer willen ophangen. Stoerder wordt het haast niet. Je koopt deze hier voor 10,95 euro bij Bol.com.

Frozen lampion

Uiteraard mag de Frozen lampion niet in ons lijstje ontbreken. Deze variant wordt gesierd door favoriet Elsa. Ze kost slechts 3,99 euro en je bestelt haar via Lobbes. Hier maak je menig kind zielsgelukkig mee.

Molletje lampion

Dit is een lief lampionnetje voor ieder kind. Er staat een schattige mol en een konijntje op. Hij kost slechts 2,95 euro en is te koop bij Party Winkel. Dit is een tijdloos toppertje en geschikt voor allen!

Koe lampion

Dit is de lampion voor alle kleine dierenvriendjes! Deze schattige koe lampion kost €2,35 en koop je bij Fun en Feest.

Haai lampion

Ook dit is een lampion voor de stoere kids die niet bang zijn. De kids vinden hem gruwelijk en wij stiekem best schattig. Je koopt hem op Carnavalsland voor 2,95 euro. Het licht zal schijnen door de tanden van de haai.

Bloemen lampion

Dit is een lieve lampion die waarschijnlijk door de meisjes wordt verkozen. Je kan deze na Sint Maarten leuk ophangen in hun slaapkamers. Deze bloemetjes fleuren de hele boel op. Je koopt de lampion op Party Deco voor 11,95 euro.

Lucht lampion

Dit is de lampion waar ieder kind bij wegdroomt. En tevens ook weer zo’n lieve variant is voor in menig kinderkamertje. Je koopt haar voor 3,95 euro bij Lampionwebshop. Dit belooft een mooie Sint Maarten te worden.

 

Toch liever zelf een lampion in elkaar knutselen voor Sint Maarten? Bekijk onze DIY vis lampion in 3D

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme