Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Kids 23 nov 2017

LEGO tape is de droom van elke ouder en nu wil je het kopen

LEGO is uit geen enkele kinder- of (helaas) woonkamer weg te denken, maar met deze uitvinding wordt het speelgoed nog toffer. Er bestaat nu namelijk dubbelzijdige LEGO tape, zodat de bouwwerken van je kinderen behalve op de grond nu ook op schuine oppervlakken kunnen blijven hangen. Ruimt ook nog eens lekker op, want godver, sta ik nu weer op een stukje LEGO?

LEGO tape is ideaal

De plakstrips met de naam Nimuno en hebben aan de ene kant een LEGO-patroon, en het andere gedeelte kun je ergens op vastplakken. De koelkast, de onderkant van de tafel, of de tegels in de keuken. De tape is makkelijk door te knippen. Ideaal. Ook om in je tas te stoppen en mee te nemen. Ook niet onhandig: je trekt het zo weer van de muur/kast/tafel/ruit, omdat er geen lijm op de plakkant zit.

LEES OOK: LEGO maakt met anti-LEGO sloffen een einde aan pijnlijke voeten

Je het LEGO tape echt overal op kwijt. Ideaal voor actieve bouwers.

Alles kan met LEGO tape

En zo kunnen je kinderen uren spelen (nou ja, dat hoop je dan). Een brug of heuvel ‘bouwen’ is ook zo gepiept, want de tape is nog bruikbaar ook. Heb je nog LEGO-steentjes rondslingeren? No worries, die hoef je niet stiekem op te zuigen (omdat je er voor de zoveelste keer met je sokken op trapt) maar klik je nu dus gewoon op die tape. Afijn, niets is onmogelijk.

De LEGO tape is tot stand gekomen dankzij crowdfunding op Indiegogo, waar je het zelf ook kunt bestellen. Het idee is al door ruim vijftienduizend mensen gefinancierd en het streefbedrag van acht duizend dollar is inmiddels al ruimschoots bereikt; een regelrechte hit dus.

Dit is niet de eerste creatieve uitspatting met LEGO in de hoofdrol. Hier lees je hoe je een LEGO poppetje maakt met je eigen gezicht erop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Daily Dot

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
LEGO tape is de droom van elke ouder en nu wil je het kopen
Sluiten