Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 17 okt 2017

LEGO World Utrecht is hét herfstuitje en wij geven gratis kaarten weg!

LEGO World is weer in Nederland en strijkt neer in de Jaarbeurs in Utrecht. Wat ons betreft hét uitje voor het hele gezin. Miljoenen LEGO-blokjes zijn verworden tot ons koningskoppel of tot complete race auto’s. Jong en oud, jongens en meisjes vermaken zich tussen de werelden van Star Wars, Ninjago en LEGO Friends. En Famme geeft 5×4 kaartjes weg voor LEGO World Utrecht.

LEGO World Utrecht

Tijdens de herfstvakantie van Noord Nederland is het weer zover. Van 18 tot en met 24 oktober kan LEGO minnend Nederland zijn hart ophalen tussen miljoen steentjes. Het belooft dit jaar spannender en dynamischer te worden dan ooit te worden.

Star Wars fan? Ninjago Warrior in de dop of verzot op draken? Kom strijden tegen de stoerste helden. Dompel je onder in de wereld van LEGO Friends en treks je ‘schaatsen’ aan voor de winterwereld van Friends. Glijd net als iedereen van een heuse ijsberg af. Houd je meer van wielen? Dan ben je vast niet weg te slaan bij de McLaren racecar. Ondertussen rusten we even uit bij onze gigantische koning en koningin.

Naast het (met open mond) bewonderen van alle indrukwekkende mega bouwwerken kun je zelf ook aan de slag. Bouw mee aan een politietruck van 2,5 meter hoog of doe mee met diverse wedstrijden. Met een paar uurtjes kom je niet uit, dus reserveer vooral een hele dag. Uitgeblust? Dan kun je altijd nog de LEGO Batman film kijken. ‘Hey mom, hey dad, I um, I saved the city again today, I think you would have been really proud – Batman.’

Kaarten voor LEGO World Utrecht winnen

Kaarten kosten € 19,50 per persoon (tot 2 jaar oud gratis entree) en Famme mag 5 gezinnen blij maken. We geven 5 x 4 kaarten weg ter waarde van €78 per gezin. Meedoen is simpel. Like het bericht en like Famme op Facebook (als je dat nog niet gedaan hebt) en deel het bericht met zo veel mogelijk vrienden die ook van LEGO houden. Onder de deelnemers verloten we de kaarten, die je direct krijgt toegestuurd. Je kunt vervolgens je vrijkaartjes inleveren op een dag naar keuze.

Meer weten? Hier vind je alle informatie over LEGO World Utrecht in de Jaarbeurs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
LEGO World Utrecht is hét herfstuitje en wij geven gratis kaarten weg!
Sluiten