Sterre Touw
Sterre Touw Work & Life 27 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Yes: met deze 6 fijne lentedingen kunnen we gelukkig al in de winter beginnen

Ontwaak je al weer langzaam uit je winterslaap en ben je alweer helemaal klaar voor de lente? Dan hebben we goed nieuws, want de lente is minder ver weg dan je misschien denkt. Gelukkig zijn er een hoop dingen die je – nu het einde van de koude maanden is aangebroken – kunt doen om jouw lentegevoel alvast een beetje op gang te helpen.

Wat zou het heerlijk zijn als we de dikke truien weer achter in onze kast kunnen leggen. De lente begint al een beetje door te schemeren en het wordt al ietsje later donker. Het klinkt misschien gek om al wat lenteachtige dingen te doen nu het nog winter is, maar stiekem worden we allemaal een stuk vrolijker van het lentegevoel. En vooral voor degenen die al aan het aftellen waren zullen deze dingen je winterblues echt wel doorbreken.

LEES OOK: Waarom je in de winter veel meer calorieën verbrandt als je sport

1 Een nieuwe bikini kopen

Ja, de meeste nieuwe collecties liggen al in de winkel. Als je een nieuwe bikini gaat shoppen, droom je automatisch weg bij de gedachten aan warme stranden en heldere zeeën. Wees er vroeg bij, want voor je het weet zijn de leukste al voor je neus weggekaapt.

2 Neem een ​​duik in een binnenzwembad

Als je dan toch die nieuwe bikini hebt weten te bemachtigen, kun je hem maar beter gelijk uittesten. Ook leuk voor de kinderen natuurlijk. En als je je dan in zo’n tropische omgeving begeeft, heb je meteen het zomergevoel een beetje terug. Duik er na nog even de sauna in en geniet even van de intense warmte.

3 Kleurrijke make-up

Hoewel je nu je donkere lippenstift en oogschaduw naar je werk draagt, wordt het straks weer tijd voor zomerjurkjes en dus ook voor fellere make-up. Je kunt weer levendige en vrolijke kleuren make-up aanschaffen, zodat je al helemaal klaar bent voor het zonnige weer. Kom maar hier met dat lentegevoel.

4 Andere maaltijden

Bewaar de stamppot-schotels en erwtensoep maar weer voor volgend jaar. Duik weer eens de kookboeken in en maak alvast een lekker lente-recept. Ook al kun je nog niet de tuin in om te eten, is het al heel wat om weer een lekkere zonnige maaltijd naar binnen te werken.

5 Fleur je huis op met bloemen

Ze vrolijken je huis op en ruiken ook nog eens heerlijk naar de zon. Drijf de winter uit je huis door mooie voorjaarsbloemen neer te zetten en voor je het weet zie je ze buiten ook allemaal langzaam uit de grond schieten.

LEES OOK: 6x vrolijke en unieke lentethema’s voor een kinderfeestje

6 Hou een voorjaarsschoonmaak

Deze winter heb je zoveel rommel verzamelt dat dat echt eens opgeruimd moet worden. Als het koud en donker is buiten heb je daar echt geen zin in, maar nu het voorjaar op de loer ligt komt het toch steeds dichterbij. Als je je huis opruimt, ruim je ook je geest op. Zo kun je fris het voorjaar in!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Yes: met deze 6 fijne lentedingen kunnen we gelukkig al in de winter beginnen
Sluiten