Janne Vogel
Janne Vogel Lifestyle 8 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Deze Netflix komedieserie moet íedere moeder zien (spoiler: herkenbaar!)

Op een of andere manier stuitten we vandaag pas op deze geweldige serie en dat moesten we even met jullie delen. Komedieserie The Letdown staat al eventjes op Netflix, maar geloof ons: deze wil je niet missen. Binge-watch gevaar.

The Letdown is een komedie over een groep nieuwe moeders, en it will not let you down.

The Letdown

De Australische serie gaat over Audrey, een nieuwe moeder die het ouderschap nog niet helemaal onder de knie heeft. Ze rijdt nachtenlang rond om haar baby in slaap te krijgen en ziet het post-baby leven absoluut niet door een roze bril. Het gehele eerste seizoen is ze zoekende – naar wat, dat weet ze zelf ook nog niet helemaal -, maar ze moet overduidelijk haar weg vinden in alles wat bij het moeder zijn komt kijken.

LEES OOK: Deze toffe Netflix serie is perfect voor iedereen die er letterlijk niks van bakt

Support

Ze houdt zielsveel van haar kindje, maar heeft toch iets van support nodig in deze nieuwe fase van haar leven. Haar man is druk op zijn werk en lijkt haar niet te begrijpen en ook met haar vriendinnen zit ze niet meer helemaal op één lijn. Audrey komt zichzelf behoorlijk tegen en sluit zich aan bij een mom group.

Meer zeggen we niet; je móet deze serie zelf gaan kijken. Het liefst vanavond nog. Nog niet overtuigd? Hieronder geven we je vast een klein voorproefje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme