Gina Koninkx
Gina Koninkx Kinderen 2 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

5 x de leukste thema’s voor een kinderfeestje bij jullie thuis

“Er is er een jarig, hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat is zij.” Tijd voor jou dus om een kinderfeestje te organiseren. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn want aan themafeestje aan huis is voor kids fantastisch. Hieronder delen we dan ook vijf leuke thema’s voor kinderfeestjes met je.

Leuke thema’s voor kinderfeestjes

Wil jij voor een betaalbaar prijsje een leuk kinderfeestje organiseren voor je jarige kiddo? Dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Organiseer een themafeestje aan huis. Met een beetje creativiteit kom je al hartstikke ver. Zo wordt cake versieren leuk binnen elk thema! Benieuwd geworden? Speciaal voor jou en je kids: vijf leuke thema’s voor kinderfeestjes.

1. Een circusthema

De voorpret begint al bij de uitnodiging. Knutsel een circuskaartje in elkaar wat de kinderen mee kunnen nemen als ticket bij de deur. Leg voor alle clowns in plaats van een feestmuts een clowns neus klaar en het circusfeestje kan beginnen. Klik hier voor de leukste inspiratie voor een circusfeestje aan huis.

2. De jungle

Haal alle knuffels tevoorschijn en verzamel al jullie kamerplanten in de woonkamer. Zo tover je die ruimte binnen mum van tijd om tot een ware jungle. Laat de kinderen dierenmaskers maken of versier allemaal jullie eigen plantenbakje voor thuis.

3. Een unicorn party

Unicorns en zeemeerminnen zijn nog steeds een enorme hype onder kinderen. Jouw kindje staat dan ook te springen om een themafeestje. Een leuk idee is om zelf een unicorn hoorn te maken. Het enige wat je daarvoor hoeft in te slaan zijn haarbanden en allerlei knutselspullen.

4. Een regenboog feestje

Iedereen wordt vrolijk van de regenboog en zo ben je in ieder geval verzekerd van een vrolijk gekleurd feestje. Bij Hieppp vind je allerlei betaalbare decoraties om jullie woonkamer om te toveren tot één grote regenboog.

5. Disney

Welk kind is er niet dol op Disney? Een Disney feestje van de favo film van je kind is daarom een fantastisch idee. Op Pinterest en Instagram kun je waanzinnig veel inspiratie op doen. Is jouw kiddo weg van Frozen? Wat dacht je dan van deze leuke bekertjes met popcorn?

Natuurlijk waren dat leuke thema’s voor kinderfeestjes, maar misschien is jouw kiddo al toe aan een slaapfeestje: Kinderfeestje aan het plannen? Met deze pop-up tentjes geef je het leukste feestje ooit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme