Sophie Nortier
Sophie Nortier Kids 1 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit waren de leukste spelletjes die jullie de afgelopen tijd met de kids deden

Na de meivakantie mogen de scholen (eindelijk) weer open. Het was even doorbijten met z’n allen thuis, maar gelukkig was er -naast al het harde werk- ook tijd voor plezier. Wij vroegen jullie naar de leukste spelletjes die jullie de afgelopen tijd hebben gedaan met de kids, en dit is het resultaat.

Natuurlijk waren de afgelopen weken niet all fun and games, maar met kinderen in huis kun je eigenlijk niet anders dan van tijd tot tijd de deuren openzetten voor lol en gezelligheid. JM Ouders schreef daar nog een leuk stuk over.

Wij waren dus erg benieuwd hoe jullie de vrije tijd met de kids hebben doorgebracht. En wie weet halen jullie nog wat inspiratie uit elkaars ideeën voor de komende tijd!

De leukste spelletjes

Ja, kids moeten buiten kunnen rondrennen. Dat is voor ieders gemoedstoestand het best. Maar in deze periode is het toch de bedoeling dat we zoveel mogelijk binnenblijven. Er werden daarom ook veel bordspellen gespeeld. Deze aanraders kwamen het meest voorbij:

Zelfbedachte spelletjes

Natuurlijk mogen ze van tijd tot tijd een scherm erbij pakken, maar om de kids nou al hun vrije tijd aan videogames te laten besteden, ging jullie ook wat te ver. Daarom gingen jullie creatief aan de slag en bedachten de leukste spelletjes, waar jullie zelf vaak ook enorm van genoten…

Verstoppertje

Onze kids, we houden zo ontzettend veel van ze, maar 24/7? Is misschien toch iets te veel… Daarom kwam ‘verstoppertje’ met stip op nummer één binnen!

Ook leuk: Dit waren de meest gênante momenten die jullie meemaakten dankzij de kids

Creatief aan de slag

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit waren de leukste spelletjes die jullie de afgelopen tijd met de kids deden
Sluiten