Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Kids 2 jul 2020

7x het leukste waterspeelgoed voor je kleintje

In de zomer is met water spelen voor veel kindjes een echt feest. Zijn ze wel uitgekeken op het standaard gietertje? Kijk dan eens naar dit leuke waterspeelgoed. Gegarandeerd uren speelplezier.

Wat is er met warm weer nou lekkerder dan spetteren met water. In een badje in de tuin, aan zee of bij het zwembad. Maar ook gewoon in het bad in de badkamer kunnen dit leuke waterspeelgoed worden gebruikt. Zolang er maar water is dus!

Leukste waterspeelgoed

Stiekem vinden wij het zelf ook nog leuk om hiermee te spelen…

1. Lilliputiens

In bad met de leeuw, durft jouw kleintje het aan? Deze lieve leeuw drijft op het water. Duw hem onder water, dan maakt hij grappige luchtbelletjes. En wanneer je hem omdraait, besproeit hij je met water. Bovendien is er ook nog een bijpassende krokodil en een bijpassend nijlpaard! Je koopt ze voor 9,99.

lilliputiens
Bron: De Kleine Zebra

2. Oli & Carol

Hoe leuk is dit “origami”bootje! Dit waterspeeltje is gemaakt van rubber dat afkomstig is van de Hevea bomen. Er zitten geen gaten in het ontwerp waardoor bacteriën en schimmels geen kans hebben zich te nestelen. De speeltjes zijn met de hand geverfd en helemaal eco-vriendelijk. Je koopt hem voor 13,95.

oli carol
Bron: De Gele Flamingo

3. JANOD

Deze schattige waterdiertjes kun je laten vollopen met water, waarna je ze weer met water kunt laten sproeien. Dat is natuurlijk een feest voor ieder kind. Je koopt deze set van vier voor 9,95.

janod
Bron: PS ik hou van jou

4. Done By Deer

Dit leuke waterspeeltje is gemaakt van zacht materiaal, waardoor hij lekker aanvoelt. Je kunt hem vullen met water en het vervolgens rond sproeien. Ook handig: met de plastic ring hang je hem gemakkelijk ergens te drogen. Je koopt hem al voor 13,95.

done by deer
Bron: De Gele Flamingo

5. Mushie

Dit speelgoed van Mushie is een stapeltoren en waterspeeltje in één. De stapeltoren bestaat uit acht stapelbekers waarvan drie met een gesloten bodem en vijf bekertjes hebben vormen in de bodem waar water en zand door kan stromen. Bovendien neem je ze makkelijk mee doordat ze fijn in elkaar passen! Je shopt ze hier voor 13,95.

Mushie
Bron: PS ik hou van jou

6. Plantoys

Nog zo’n leuk bootje om mee te varen. Dit bootje, gemaakt van houten restmateriaal, is niet alleen prachtig om te zien. Hij dobbert ook nog eens heel fijn rond op het water. Je koopt hem hier voor 14,95.

plantoys
Bron: De Gele Flamingo

7. Lilliputiens

Hoe gaaf is deze boot van Lilliputiens? Inclusief twee passagiers en een reddingsbootje. Alle onderdelen kunnen drijven en ook handig. Met de zuignap hang je hem gemakkelijk aan de muur om te drogen! Je shopt hem hier voor € 39,95.

Bron: I Love Speelgoed

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
7x het leukste waterspeelgoed voor je kleintje
Sluiten