Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Gezondheid 20 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

15 momenten waarop je weer eens beseft dat je een vrouw bent

Dat wij vrouwen verschillen van mannen is niks nieuws, natuurlijk. Op sommige momenten wordt dat éxtra duidelijk.

Multitasken, keuzestress, emotioneel: typisch vrouwen.

Typische vrouwenmomenten

Typische vrouwenmomenten doen je echt weer eens goed beseffen dat je een vrouw bent. De volgende 15 momenten laten het zien:

1.

Als je ernaar neigt om 12 bikini’s mee te willen nemen op vakantie. En dat is ook zeker iets wat mannen niet van ons begrijpen.

2.

Wanneer je op een verjaardag spontaan besluit met de kids op de trampoline te springen en je er gelijk spijt van hebt, omdat je voelt dat je wat druppeltjes urine verliest.

3.

Te lang nadenken in een pashokje dat vol hangt: hallo keuzestress. Waarschijnlijk kom je terug met een jurkje waarvan een soortgelijke al in je kast hangt. 😉

4.

Een tas waar je alles maar in kunt gooien, ken je ‘m? Zo eentje zonder vakjes, waar je ook nooit wat in terug kunt vinden. Er liggen waarschijnlijk ook nog snoeppapiertjes en bonnetjes van aankopen van weken geleden in, ergens op de bodem.

5.

Denken dat je niks hebt om aan te trekken, terwijl je kast nog net niet uit elkaar valt door de hoeveelheid kleren die erin ligt.

6.

Niezen met je benen gekruist, omdat je het anders niet droog houdt. Dat is overigens heel normaal, 1 op de 3 vrouwen boven de 35 jaar krijgt te maken met urineverlies.

7.

Wij vrouwen staan natuurlijk bekend om onze multitasking skills, iets wat mannen over het algemeen net wat minder goed bezitten. Soms willen we iets te veel dingen tegelijk doen, waardoor we het overzicht kunnen verliezen.

8.

Huilen na een aflevering van All you need is love, of de zielige kerstreclames.

9.

Zeggen dat er niks aan de hand is terwijl er wel wat is.

10.

Op het laatste moment alles doen. Zeggen dat je klaar bent en dan tóch nog de behoefte hebben aan een snelle kledingwissel, of zijn je telefoon en sleutels ineens zoek.

11.

Iets willen vertellen via een mega-omweg. Maar dan heb je ook wat.

12.

Zó hard lachen met je vriendinnen dat je wat urine verliest.

13.

Je beste vriendin of moeder ‘even’ bellen betekent ruim 2 uur met elkaar aan de telefoon hangen.

14.

De een doet het wat meer dan de ander, maar wij vrouwen zijn toch wel queen gossip. Even lekker bespreken in de groepsapp wat je bent tegengekomen op Facebook.

15.

Als je net weer thuis komt van het boodschappen doen en blijkt dat je de boter bent vergeten.

Voor alles is een oplossing

Voor licht urineverlies kun je de inlegkruisjes van Libresse Extra Protection gebruiken, die zijn speciaal voor licht urineverlies omdat ze 30% meer absorberen dan de andere Libresse inlegkruisjes. Kun jij weer zorgeloos trampoline springen met de kids, niezen en rollen van het lachen met je vriendinnen! Dat willen we toch allemaal? Wil je Libresse Extra Protection inlegkruisjes zelf voordelig proberen? Download dan hier je kortingscoupon voor 50% korting!

In samenwerking met Libresse

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme