Vrouw plaatst foto van haar lichaam na de bevalling van haar twee kinderen

Sabrina Ewell, moeder van twee kinderen (8 en 19 jaar), is yoga instructrice en dus het boegbeeld van een fitte vrouw. Je zou als je haar foto’s op Instagram ziet denken dat je haar buikspieren kunt tellen. Niets is minder waar, en daar komt ze open en trots voor uit met een prachtige foto.

Fotograaf Aaron Turner legde het lichaam van Sabrina op een bijzondere manier vast. Op haar buik zijn de ‘littekens’ van de zwangerschap van haar twee kinderen te zien, en Sabrina en Aaronis het een waar kunstwerk.

Het delen waard

Toen Sabrina en Aaron de foto’s nog eens samen bekeken, sprong de foto van Sabrina in kleermakerszit waarop haar losse buikvel goed te zien is eruit. Beiden vonden ‘m prachtig en kwamen tot de conclusie dat hij het delen waard is. Het is volgens hen een prachtige manier om aan andere moeders te laten zien dat de sporen van het moederschap er wel degelijk mogen zijn, in letterlijke zin.

Sabrina besloot de foto daarom te delen op haar Instagram account. ‘Dit ben ik’, opent ze onder de foto. ‘Deze bagage sleep ik al jaren met me mee. Ik heb zelfs een buikoperatie overwogen om het overtollige vel weg te laten halen. Mensen hebben me vaak genoeg middelen gegeven of aangeraden die de boel zouden rechttrekken, maar niets hielp. Daardoor voelde ik veel schaamte, omdat het me deed beseffen dat ik niet aan de standaard voldeed.’

Fuck de gephotoshopte vrouwen

Daar voegde ze aan toe dat ze er vele jaren over heeft gedaan om zichzelf te durven accepteren zoals ze is. ‘Ik meet me niet langer aan de sociale standaard en heb mijn eigen pad gekozen. Ik ben wie ik ben en ik ben de shit. Fuck al die gephotoshopte vrouwen die verzonnen beelden verspreiden. Ik geloof niet in die bullshit, dus van mij zul je die ook niet krijgen’, schreef Sabrina.

LEES OOK: Vader doet op hilarische wijze verslag van de bevalling en wint het internet

Trots op jouw verhaal

Ook Aaron postte de foto online met een bijzondere tekst: ‘Waarom zou je je voor je lichaam schamen? Je hebt nieuw leven gecreëerd met deze buik. Jij hebt dingen gevoeld die ik als man nooit zal voelen. Zelfs het gevoel wat je had toen je je baby voor het eerst vasthield is anders dan wanneer een man dat doet. Wees trots op je verhaal en wees trots op je littekens.’ Zijn bericht kreeg bijna tweeduizend likes, en talloze reacties.

Naast de foto van haar buik plaatste Sabrina nog een aantal foto’s die Aaron van haar maakte. Plaatjes om trots op te zijn!

Moeder deelt een prachtige foto van hoe haar lichaam eruit ziet, 24 uur na de bevalling

Huffington Post

Reageer op artikel:
Vrouw plaatst foto van haar lichaam na de bevalling van haar twee kinderen
Sluiten