Lichtgewicht shoppen doe je nu met alleen je mobieltje

(advertorial)

Steeds vaker laten we hier op de redactie van Famme onze tas thuis als we gaan shoppen. Met een bezoekje aan de supermarkt heb je vaak al een kind of een zware tas boodschappen aan je hand hangen. Wie weet allebei. En hoe lekker is het als je niet nog een handtas met dikke portemonnee bij je hoeft te hebben?

Hoe vaak wij wel niet in onze tas aan het graaien en zoeken zijn naar onze portemonnee, een weg banend via pennen, zakdoekjes, papieren, make-up. We zeulen veel mee, zonder dat we het op dat moment nodig hebben. Als je mensen op straat vraagt waar ze niet zonder kunnen als ze de deur uitgaan zijn de antwoorden voornamelijk: mobiel, sleutels of pinpas. En meer heb je eigenlijk ook niet nodig.

Multitaskende mobiel

Vanaf nu kun je betalen met je smartphone. Ben je je tas vergeten of heb je je pinpas niet bij je? Niks aan het handje. Terwijl je in de rij staat download en activeer je de Mobiel Betalen App (of doet dat thuis even) en kunt meteen betalen. Je hoeft de app niet eens te openen of je smartphone te ontgrendelen. Alleen je scherm aan is al voldoende. Je legt je telefoon bij het betaalapparaatje en kaaching, klaar ben je.

Nieuwe app

ING loopt vooraan als het gaat om innovatie en het bedenken van oplossingen voor haar klanten. De nieuwste introductie is betalen met je mobiel bij de kassa en het werkt supersimpel. Je download de Mobiel Betalen app en vanaf dat moment betaal je snel en simpel met je telefoon. Je kunt nu al bij meer dan 100.000 winkels terecht. En dat aantal groeit dagelijks. Over niet al te lange tijd denken we terug aan het tijdperk dat je nog een pasje in een gleuf stopte. Zoooo 2014…

Ben je ING klant en heb je een Android 4.4-toestel of hoger? Download dan nu hier de app en neem de proef op de som! Kijk hier voor meer informatie.

ING wil betalen continu makkelijker maken voor haar klanten en neemt hierin weer een nieuwe stap. Ervaar nu zelf hoe makkelijk Mobiel Betalen is!

In samenwerking met ING

Reageer op artikel:
Lichtgewicht shoppen doe je nu met alleen je mobieltje
Sluiten