Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Tips & Tricks 24 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Nu bij Lidl: een fietskar voor de kleintjes (én in de aanbieding)

Nu het steeds lekkerder weer wordt, is het fijn om veel naar buiten te gaan. Een lekkere wandeling maken of een stukkie fietsen met je kids is heerlijk. Als ze nog te klein zijn voor een eigen fiets, komt deze aanbieding als geroepen. Bij Lidl vind je deze week een fietskar!

Fietsaanhanger

De fietskar is multi-inzetbaar, zo kun je hem bijvoorbeeld inzetten als fietsaanhanger. Je zult zelf wel wat harder moet trappen, maar ach, dat is goed voor de beenspieren. In de kar is ruimte voor twee kids, in totaal kan de kar een gewicht van 34 kg aan. Je kunt natuurlijk niet zonder verlichting op pad, dus de kar is ook voorzien van reflectoren en verlichting. Wil je extra zichtbaar zijn? Dan kun je ook nog de veiligheidsvlag inzetten.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken voor wat buitenactiviteiten? Wij hebben een leuk lijstje verzameld

Fietskar als wandelwagen

Toch liever een wandeling maken in plaats van fietsen? Dan kun je de fietskar ook gebruiken als wandelwagen! De kar heeft een gevoerde handgreep mét handrem, ideaal om dus comfortabel met je kids rond te kunnen lopen en snel te kunnen ingrijpen. Daarnaast heeft de kar een 3-punts gordel, zo kun je je kids extra goed vastzetten.

Hup, naar Lidl!

Lijkt deze fietskar je wel iets? Je kunt hem vanaf dinsdag 23 april scoren in de webshop van Lidl voor 229 euro.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Nu bij Lidl: een fietskar voor de kleintjes (én in de aanbieding)
Sluiten