Hebben! Lidl gaat een jacuzzi voor in je tuin verkopen

De zomer komt er alweer bijna aan. Oké nog eventjes geduld, maar echt, hij komt. En wat is er dan leuker om met je vrienden en kids in een opblaas jacuzzi te hangen met je zonnebril op en een drankje in je hand? Lidl maakt dat mogelijk voor vrij weinig geld.

Jacuzzi’s zijn onbetaalbaar. Jammer, want hoe lekker is het om met vrienden in een heerlijk bad te zitten terwijl je buiten bent? Gelukkig worden onze gebeden nu verhoord en komt Lidl met een spotgoedkope opblaas jacuzzi.

Vorig jaar bracht de Aldi al een opblaasbare jacuzzi uit. Voor bijna vierhonderd euro kon je een opblaasbare jacuzzi kopen bij de supermarktketen. Het product was in no time uitverkocht. Lidl doet er echter dit jaar nog een schepje bovenop door een opblaasbare jacuzzi te verkopen die bijna de helft goedkoper is. Ja, de hélft.

Jacuzzi

Voor maar 249 euro kun jij een jacuzzi kopen die geschikt is voor vier personen. Het opblaasbare buitenbad is bijna 2 meter breed en 70 centimeter hoog. En het allerfijnste; het kan zichzelf opblazen. Yes.

De jacuzzi wordt vanaf 22 maart online verkocht op de site van Lidl en vanaf 29 maart in de winkel. Er geldt één regel: op is op.

Niet genoeg geld op de rekening? Split dan de 249 lekker door vier vriendinnen. Dan ben je opeens maar 62,25 kwijt per persoon voor badderplezier tijdens deze lente, zomer en begin van de herfst. Doen!

Reageer op artikel:
Hebben! Lidl gaat een jacuzzi voor in je tuin verkopen
Sluiten