Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Lifestyle 24 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Een tipi voor je kat? Bij Lidl scoor je het nu voor een prikkie!

Pak je agenda er maar vast bij: vanaf 27 juni vind je een tipi (of kattenbed) bij Lidl. Zo kan jouw harige vriend ook heerlijk relaxen in een koel huis!

Psst, heb je geen kat in huis maar een (klein) hondje? Die past natuurlijk ook in de tipi.

Katten tipi Lidl

De katten tipi is niet zomaar een tipi, binnenin ligt een heerlijk zacht kussen. Is je kat daar niet zo’n fan van? Dan kun je het kussen er ook makkelijk uit halen. Het kussen zit namelijk los. En dat is niet zonder reden, de kussen heeft namelijk twee zijden: een zwarte kant voor de winter en een lichte kant voor in de zomer. Je kat kunt dus elk seizoen heerlijk relaxen in zijn tipi. Je scoort de tipi voor €16,99. Hij is erg stabiel want het bestaat uit 5 houten palen.

Is je kat (of kleine hond) meer het type voor een ligstoel? Die vind je ook bij Lidl in dezelfde week voor dezelfde prijs! Ook fijn: het ligbed kun je inklappen en dus makkelijk opruimen. De hoes is afneembaar en wasbaar, en het kussen zit vast met k(l)ittenband.

lidl-katten-tipi-ligbed

En als je nu toch bezig bent, lees dan hier ook even waar je kat een hekel aan heeft (terwijl jij denkt dat hij het heerlijk vindt). 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme