Lief! Kleuterklas maakt huwelijksaanzoek van de juf onvergetelijk

De Amerikaanse Samuel Nalbandian vroeg zijn vriendin, kleuterjuf Jennifer Lai, eind januari ten huwelijk. Dit deed hij niet zomaar, hij trommelde haar kleuterklas op om te helpen bij de verrassing.

Naar eigen zeggen is Jennifer niet makkelijk te verrassen omdat ze van nature zo intuïtief is, maar Samuel flikte het toch maar mooi. Naast de hulp van het kleuterleger speelde Jennifers zus, een vriendin en het schoolhoofd ook een belangrijke rol bij de geheime missie. In de tijd dat de kleuterjuf samen met andere collega’s even in een ander lokaal was, bereidden ze de verrassing voor.
56c78ea21500002a000b0634

Toen de nietsvermoedende Jennifer weer terug kwam, merkte ze dat de kinderen wel heel stil waren. Vervolgens kreeg ze de opdracht om te gaan zitten en werd haar een video voorgeschoteld. Jennifers familie had een filmpje gemaakt waarin ze de allereerste dates van het koppel naspeelden.

The Big Moment

Na de video hielden alle kinderen een letterbordje omhoog, samen spelde dit ‘Wil je met me trouwen?’. Op dit moment kwam Samuel tevoorschijn, inclusief boeket en ring, en ging op zijn knieën. En Jennifer? Die zei volmondig ‘ja’.
56c78f811e0000220070e691

56c78f181e0000230070e690

Hoewel juf Jennifer een klein beetje gegeneerd was in het bijzijn van de kleuters (die op de achtergrond stonden te gniffelen), durfde ze haar aanstaande man toch een kus te geven. Eind goed al goed.
56c78fd41500002b000b0636

Kun je voorstellen hoeveel zenuwen er door Samuels lichaam gierden tijdens het aanzoek? De man in dít artikel legde met een hartslagmeter vast hoe nerveus hij was tijdens het popping of the big question >>

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Lief! Kleuterklas maakt huwelijksaanzoek van de juf onvergetelijk
Sluiten