Redactie
Redactie Lifestyle 12 mei 2019

Lig je op Moederdag in het ziekenhuis? Zo maak je er toch een feestje van!

Is de kans groot dat je Moederdag door moet brengen in het ziekenhuis? Wees dan niet getreurd. Een ziekenhuisbed is niet de ideale plek voor een feestje, maar gelukkig kun je zelf de slingers ophangen. Met deze creatieve tips wordt het hoe dan ook een Moederdag om in de boekjes te schrijven!

1. Ontbijt op bed

Denk je aan Moederdag dan denk je aan een vers ontbijtje op bed. Helaas is het ziekenhuismenu niet altijd even feestelijk en vaak alleen beschikbaar voor de patiënt. Gelukkig kost het slechts één druk op de knop om een vers ontbijtje te laten bezorgen. Maar je kunt je partner ook een aantal hints geven. Wellicht flanst hij wel iets in elkaar of rijdt hij even langs je favo bakker voor hij plaatsneemt naast je bed. Met het hele gezin om je heen geniet je vast en zeker nog meer van je welverdiende ontbijt!

2. Gebakje

Moederdag is een feest op zich. En wat is een feestje zonder gebak? Bestel jouw favo taart en laat ‘m bezorgen of ophalen door je partner. Die taart krijg je misschien wel in je eentje op, maar het is uiteraard gezelliger om ‘m te delen met je loved ones. En gezien het Moederdag is verdient jouw (schoon)moeder ook een stukje! Trommel iedereen op en maak er een intiem moment van. Enne, de koffie en thee halen jullie natuurlijk gratis op de gang.

3. Wellness

Nu je toch platligt kun je jezelf net zo goed flink in de watten leggen. Een lekker gezichtsmasker? Check! Een mooie nagellak? Check! Een rustgevend voetenbadje? Check! Het is natuurlijk extra leuk als jouw (schoon)moeder – en eventueel je dochter(s) – je vergezelt. Zet een leuk muziekje op, kijk een spannende film of voorzie je bedtafeltje van een grote stapel magazines. Jullie kunnen natuurlijk ook gezellig kletsen terwijl het maskertje intrekt. TIP: laat een masseur langskomen voor complete ontspanning!

4. Filmmarathon

Zorg dat je in het bezit bent van een laptop en maak een lijstje met je favoriete films en/of series. Er zijn verschillende films/series waarin de band tussen moeder en dochter centraal staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van Freaky Friday of Gilmore Girls? Dat wordt bingewatchen geblazen! Het fijnste is natuurlijk als je je gezin en (schoon)moeder dicht bij je hebt. En lekkere snacks mogen ook niet aan de filmmarathon ontbreken!

Reageer op artikel:
Lig je op Moederdag in het ziekenhuis? Zo maak je er toch een feestje van!
Sluiten