De Luizenmoeder 2 aflevering #2: Er hangt liefde in de lucht

Lang leve De Luizenmoeder! We keken meer uit naar seizoen 2 dan naar een wijntje op de vrijdagavond Niet alleen de lente, maar ook de liefde hangt in aflevering twee in de lucht. De dagen worden korter, de harten voller van liefde. Ja, Valentijnsdag heeft ons goed gedaan en dat geldt ook voor de leraren van basisschool de Klimop.

Dit was aflevering één van de Luizenmoeder in de allerbeste gifjes.

Purol

Behalve verliefdheid, heeft de school ook last van een verstopte riolering. Dat kan misschien weleens de schuld zijn van Anton, al is hij het daar niet mee eens. Net zoals met de uitspraak van het woord Purol, wat hij volgens Nancy even op zijn anus moet smeren.

via GIPHY

Drukprobleem

Anton is behalve druk met zijn ‘drukprobleem’, ook bezig met het aannemen van een nieuwe meester. Of juf, als het aan de verliefde Anton ligt. Dus op een knappe Belg genaamd Matisse zit hij dan ook niet te wachten. Hup, de school weer uit! Dat doet -ie even op zijn eigen Anton-way.

via GIPHY

Verliefd zijn

Over verliefdheid gesproken. Voor een split second kun je de pedagogische wonderen van juf Ank heel erg bewonderen. En dan doet ze het allemaal ook weer teniet door gewoon weer haar oude zelf te zijn. Even een lesje ‘verliefd zijn is heel leuk’  van juf Ank.

via GIPHY

GOD…

En je moet juf Ank niet boos maken. Zeker niet als ze verliefd is op de nieuwe leraar en je hem niet aanneemt. Dan haalt ze er in haar woede Godfried Bomans bij.

via GIPHY

Krop sla

En dan is er ook nog dit fantastische moment waarbij juf Ank even uitlegt waarom uitdruppelen op de wc zo belangrijk is. En daar twee heldere metaforen voor gebruikt.

via GIPHY

Aflevering gemist?

Aflevering twee terugkijken? Dat kan hier. Het beste van aflevering één terugkijken in GIF-jes? Wij hebben hem voor je samengevat. 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
De Luizenmoeder 2 aflevering #2: Er hangt liefde in de lucht
Sluiten