Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Eten 22 jul 2019
Leestijd: 2 minuten

Waarom iedere moeder zo af en toe niet zonder maaltijdpotjes kan

Zelf de eerste hapjes voor je kleine maken is een leuke uitdaging. Op zoek naar verschillende recepten, zelf experimenteren met verschillende smaken – heel leuk allemaal, maar zeg nou eerlijk: soms is het ook een hele klus. Iedere dag sta je weer opnieuw zelf hapjes te maken, en dat zonder de garantie dat je kleine zijn bordje leeg zal eten.

Gelukkig bestaan er ook goede alternatieven en soms is het heerlijk om daarvoor te kiezen. Dit is waarom iedere moeder niet zonder maaltijdpotjes kan:

De struggle

Als het tijdstip van avondeten aanbreekt, begint de uitdaging voor veel gezinnen. Denk je lekker te hebben gekookt, spuugt je kind het net zo hard weer uit en zet het op het krijsen. We’ve all been there. Dat kan heel frustrerend zijn, helemaal omdat je het beste voor je kind wilt. Hup, daar gaat het zelfgemaakte prakje de prullenbak in.

Weinig tijd

Naast moeder ben je ook nog chauffeur, lerares, schoonmaakster én kokkin. Althans, dat laatste probeer je te zijn. Maar soms weet je gewoon niet waar je de tijd en inspiratie vandaan moet halen.

Eigen eten is geen optie

Soms hebben jij en je partner zin in een heerlijke kruidige maaltijd, maar dat is niet geschikt voor je kleine om te eten. Smaken komen veel heftiger binnen bij kleine kinderen. Een lekker pepertje door het eten is dus nog even geen optie voor je kind. Ook uitgesproken smaken als koriander en gember vallen vaak nog niet in de smaak.

Afgestemd op jouw kind én lekker

Zijn de bovenstaande punten herkenbaar? Gelukkig kun je met een gerust hart naar een maaltijdpotje grijpen. Dit kan met de nieuwe maaltijdpotjes van NaturNes Bio. Elk potje bevat een combinatie van biologische ingrediënten en is afgestemd op de leeftijd van je kindje. Allemaal baby biologisch, allemaal lekker.

Ideaal: want zo kun je je kind op een natuurlijke manier kennis laten maken met verschillende texturen en smaken. Wat dacht je van zoete aardappel, pastinaak of zalm? En waar ga jij liever voor: een pasta- of rijstgerecht?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met Nestle

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Waarom iedere moeder zo af en toe niet zonder maaltijdpotjes kan
Sluiten