Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 11 jan 2018

Moeder deelt (briljant) horrorverhaal over hoe ze met haar zoontje maandverband ging kopen

Niks is enger dan wanneer je kind begint te praten. Ze zeggen namelijk alles. Tegen iedereen. En dan bedoelen we ook ALLES. Tegen IEDEREEN. Sherrie Kimber weet maar al te goed wat we met die angst bedoelen, want een bezoekje aan de supermarkt heeft haar vuurrode konen bezorgd.

Maandverband

Hij mocht het pak maandverband dragen en toen hij het op de band legde, wendde hij zich tot de meneer achter hen: ‘Dit zijn mama’s luiers!’ brulde hij door de winkel. De hel. En om het geheel nog even wat erger te maken, zei hij ook nog: ‘Mam, je moet er niet in plassen hoor, je moet op de wc plassen!’

‘Veel mensen vragen me of ik vaak voor schut word gezet door mijn eigen kind. Ik antwoord altijd dat dit niet het geval is. Tot we vandaag naar de supermarkt gingen’, schrijft ze. ‘Ik moest alleen even maandverband halen, dus ging meteen naar het betreffende pad. Ik pakte snel een pak Always en Carson wilde het per se dragen. Bij de kassa aangekomen vroeg ik hem of hij het op de band wilde leggen, zodat de caissière het kon scannen’.

LEES OOK: Herkenbaar? In 8 stappen met je peuter naar de supermarkt

Op de wc plassen

‘Toen hij begon te schreeuwen dat dit ‘mama’s luiers’ waren, kon de man achter ons (en de rest van alle mensen in de rijen) nauwelijks zijn lach inhouden. Daarna draaide hij naar mij en zei hij dat ik in de wc moest plassen en niet in die dingen. Iedereen barstte in lachen uit. Laat je niet in de maling nemen door zijn schattige koppie…’

Hoe briljant! Zo schattig, maar o zo beschamend.

Viraal

Sherries bericht plus foto van Carson heeft al meer dan 14 duizend likes in de wacht gesleept en is al meer dan 6 duizend keer gedeeld door mensen die er ook heel hard om moesten lachen.

Facebook Love What Matters / Sherrie

Reageer op artikel:
Moeder deelt (briljant) horrorverhaal over hoe ze met haar zoontje maandverband ging kopen
Sluiten