Beauty 17 mrt 2015 Muriel Oonincx

Make-up tutorial van de 4 jaar oude Mia is verbluffend goed

De meeste vrouwen doen flink wat moeite voor hun make-up. Een goeie matte ‘skin’ is geen sinecure en we zoeken dagen naar de juiste kleur lipgloss. Voor de 4-jarige Mia is het koekie eitje. Ze heeft goed naar haar mama gekeken en geeft ons een make-up tutorial waar we nog wat van kunnen leren.

Dit meisje heeft haar make-up technieken op een rijtje. Zo creëert ze in een handomdraai een ‘skinny face’ en in plaats van de lipgloss over haar hele gezicht te smeren (zoals de meeste peuters) zit deze paarse trendkleur verbluffend netjes op de lippen.

Net zo mooi als jij

Gelukkig doet moederlief enorm haar best om Mia erop te wijzen dat ze heel mooi zonder make-up is, maar Mia laat zich niet van de wijs brengen. ‘Ik wil net zo mooi worden als jij, mama’ herhaalt ze keer op keer. Oeps. Een staaltje slecht voorbeeld doet volgen? Wij geloven in de onschuld van dit schattige meisje.

Bekijk de make-up tutorial hier:

Vertel eens. Hoe vaak heeft jouw dochter in je make-up tas gesnuffeld en vind je het erg dat ze net zo mooi als mama wil zijn? Deel het met ons.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Make-up tutorial van de 4 jaar oude Mia is verbluffend goed
Sluiten