Meisje (3) maakt make-up tutorials en het commentaar op haar video’s is genadeloos

Dat kinderen op zeer jonge leeftijd al zo getalenteerd en gepassioneerd kunnen zijn over iets (zoals make-up), bewijst deze Instagram video maar weer. De 3-jarige Liriana maakt zich beter op dan de meeste van ons.

Ongetwijfeld deed je het vroeger zelf toen je een kind was: in de make-uplade van je moeder neuzen om te kijken of je nog een leuk kleurtje lippenstift of oogschaduw zou tegenkomen. Een beetje rouge hier en een beetje mascara daar. Om over het eindresultaat maar te zwijgen.

Instagram make-up video

Dit 3-jarige meisje bewijst echter het tegendeel. Ze laat in een Instagram video zien hoe ze zichzelf opmaakt. En wat meteen opvalt is dat deze meid heel goed weet waar ze mee bezig is. Ze weet precies hoe ze de make-up op haar gezicht moet aanbrengen.

Alles overnemen

Haar moeder Suela plaatste de video op Instagram en het werd meteen opnieuw gepost door grote make-up pagina’s zoals MyMakeupCover en HudaBeauty. Suela vertelde Yahoo dat Liriana sinds ze zich kan herinneren al bezig is met make-up. ‘Ik zit daar gewoon en maak een video van haar terwijl ze haar eigen ding doet. Ze houdt ervan om alles te kopiëren wat ik doe. Ze wil letterlijk dat alles van ons overeenkomt: onze outfits, make-up, het haar. Het is zo grappig en dit is al zo sinds ze anderhalf was.’

LEES OOK: Deze dingen nemen alle meisjes van hun moeder over

Negatieve reacties

Naast dat er heel veel mensen waren die Liriana ontzettend schattig en getalenteerd vinden, zijn er ook mensen die alleen maar negatieve oordelen hebben.

Haar moeder trekt zich niets aan van de negatieve reacties. ‘Mijn dochter wordt niet wakker om vervolgens haar make-up op te doen. Ze vindt het gewoon leuk om er af en toe mee te experimenteren en ik heb en geen problemen mee om dat toe te laten, want dat deden we vroeger allemaal. Ik begon met filmen voor mijn familie, maar toen ik las dat mensen zeiden dat ik dit zou doen om haar te verkopen of dat ik haar jeugd zou verpesten, was ik verbijsterd. Ik denk dat geen een moeder zulke negativiteit in haar kinds leven wil brengen, dit is allemaal gewoon voor het plezier’, laat Suela weten.

Liriana’s World

Hoe dan ook, de neerbuigende reacties weten Liriana niet te stoppen. Haar moeder heeft haar kinderen altijd gezegd dat ze hun hart moeten volgen en altijd moeten doen wat ze gelukkig maakt. En Liriana heeft dat begrepen, want ze heeft nu zelfs haar eigen Youtube-kanaal waar nog veel meer video’s te vinden zijn.

LEES OOK: Super schattige video: jonge diva ontkent make up te dragen

Scarymommy

Reageer op artikel:
Meisje (3) maakt make-up tutorials en het commentaar op haar video’s is genadeloos
Sluiten