Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Erop uit oktober 9, 2014

Mama maakt geweldige, avontuurlijke foto’s van baby’s

Zwemmend met haaien, zwevend door de ruimte, varend op een walvis: fotografe Neli Prahova gebruikt volop haar fantasie (en gekleurde lakens) voor deze grappige babyfotografie.

Neli hield zich eerder eigenlijk alleen bezig met bruidsreportages, maar toen ze drie jaar geleden zoontje Leonardo kreeg veranderde dat. Sindsdien maakt ze foto’s van schattige klantjes te midden van een avontuurlijke setting. Vaak zijn ze niet ouder dan tien dagen!

‘Toen ik mijn zoon kreeg voelde ik mijn creativiteit veranderen. Ik wilde graag mijn nieuwe skills gebruiken om prachtige foto’s te maken waar andere ouders de rest van hun leven plezier van konden hebben.’ – Neli Prahova

Reageer op artikel:
Mama maakt geweldige, avontuurlijke foto’s van baby’s
Sluiten