Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids januari 20, 2015

Mama maakt fotoserie van haar hectische leven met peuter

Dat het leven met een peuter/kleuter nogal chaotisch, rumoerig, liefdevol, gek en zonder slaap verloopt, daar weten we alles van. Fotografe Anna Angenend legde haar leven met een peuter vast. Alle afbeeldingen zijn geïnspireerd (natuurlijk wel iets overdreven) op alledaagse situaties met haar tweejarige peuter.

Anna hoopt dat ze met haar foto’s andere moeders kan laten zien dat ze niet de enige zijn met dit soort perikelen. ‘Hopelijk maak ik ze aan het lachen. En ik hoop dat wanneer Mia ouder is, dat ze het dan leuk vindt om naar deze foto’s te kijken en het plezier dat we samen hadden.’

Hoedje op

Mia wil altijd een hoofddeksel op tijdens het theedrinken.

Aankleden

Zelfstandige kinderen: heerlijk wanneer ze 18 zijn, verschrikkelijk wanneer ze twee zijn.

Terug naar school

Waar zouden we zijn zonder koffie?

De zandbak

Taarten bakken

Mia stond erop dat zij alle taarten voor mijn verjaardag zou bakken. Lucky me!

De tripjes

Waarom een abonnement op de sportschool nemen wanneer je met een peuter kunt rondrennen?

De drukke periodes

Het is áltijd fijn om een extra paar handen in de buurt te hebben.

Eventjes rust

Het zou fijn zijn als Mia zou begrijpen dat yoga niet hetzelfde is als ‘paardje rijden’.

Verstoppertje spelen

Mia is momenteel helemaal into verstoppertje. Ze wordt er steeds beter in, wat fijn is voor mij. Gisteren kon ik alle berichtjes die ik een week geleden kreeg beantwoorden én een half artikel lezen! #winning

Aftellen tot Kerst

Ik heb mijn kerstdagen als kind niet genoeg gewaardeerd. Tot ziens stressvrije Kerst!

Goede voornemens

Mia vind mijn goede voornemens zoveel leuker dan ik.

Bekijk ook deze hilarische fotoserie over het hectische gezinsleven >

Reageer op artikel:
Mama maakt fotoserie van haar hectische leven met peuter
Sluiten