Eva Dusch
Eva Dusch Kids 14 juli 2016

Man bewijst dat hij een Pokémaster is, zélfs tijdens de bevalling

Het Pokémon Go virus verspreidt zich als een olievlek (ook hier op de redactie). Mocht je het spel zelf ook gedownload hebben, dan weet je hoe verslavend het is. Deze papa kon het zelfs niet laten tijdens de bevalling van zijn vrouw.

Voor alle mannen die uren naast het bed van hun bevallende vrouw zitten is Pokémon Go een fantastische uitkomst voor wat vermaak on the side. Hoewel, wat doe je als je een Pokémon spot op het moment suprême? Toen vader Jonathan Theriot de Pidgey Pokémon spotte terwijl zijn vrouw lag te wachten op de keizersnede, kon hij de grote vangst voor zijn ogen niet weerstaan. ‘Zodra ik de Pokéman zag dacht ik: oh shit, er zit een Pidgey op je bed!’, vertelt hij. ‘Dus ik maakte een screenshot, ving vervolgens de Pidgey en liet het aan haar zien.’Hij was er zelfs zo trots op, dat hij besloot de foto online te zetten. En die ging natuurlijk vanaf moment één keihard viraal.

Hoewel sommigen zijn actie bekritiseren met ‘Hoe kun je nu zo’n stom spel spelen terwijl je vrouw ligt te bevallen?’, liggen de meesten in een scheur (en zijn waarschijnlijk ook besmet met het virus). Zo luidt een reactie: ‘Je vrouw heeft het leven geschonken aan een Pidgey’. Volgens Theriot was zijn vrouw alles behalve boos. ‘Ze moest er zelfs om lachen en rolde met haar ogen zodra ze doorhad wat ik aan het doen was.’

Voor Jonathan was het in ieder geval jackpot die dag. De Pokémon is gevangen én inmiddels houdt hij een kerngezonde dochter in zijn armen. Wanneer haar Pokémon training zal beginnen is nog niet bekend.

Ben jij ook al Pokémons aan het vangen? Praat mee op Facebook!

9 x hoe je een bevalling zo ‘gemakkelijk’ mogelijk kan laten verlopen>

Reageer op artikel:
Man bewijst dat hij een Pokémaster is, zélfs tijdens de bevalling
Sluiten