Susan Dalstra
Susan Dalstra Persoonlijk 12 dec 2018

Wat geef je de man in je leven cadeau? 10 mannen delen hun wensen

Ieder jaar is het weer hetzelfde riedeltje: wat moet je nu toch weer in vredesnaam kopen voor hém? Weer een luchtje? Een set boxers?

Inspiratie

Pure Wow vroeg tien mannen aan de tand over wat ze nou écht willen hebben voor kerst. Amerikaanse mannen dus weliswaar, maar: mannen zijn mannen en we kunnen vast wat inspiratie van ze lenen.

1. Een nette jas

Michael (28): ‘Ik zoek al maanden een camel jas, maar ik kan mezelf nog niet over de streep trekken het te kopen. Ik zou willen dat iemand er gewoon een voor me koopt. ‘

2. Naar de spa

Phil (35): ‘Het klinkt misschien gek, maar ik zou een moord doen voor een spa-dag, inclusief een deep tissue-massage. Mijn grootste feestdagenwens is om een beetje te ontspannen.’

3. Goede drank

Andrew (29): ‘Een goede fles whisky is altijd goed. Macallan 12 en Oban 14 zijn beide goede keuzes onder de 100 dollar. Macallan en Johnny Walker Blue zijn wat prijziger, maar ook goede opties.’

4. Een grammafoonspeler

Ant (46): ‘Ik twijfel altijd een tijdje over een grammafoonspeler, maar wil er eentje die ik kan koppelen aan mijn Sonos. Er zijn ook genoeg grammafoonspelers die niet idioot duur zijn, waardoor net wat makkelijker op het verlanglijstje kan.’

5. Uit de schulden

‘Eerlijk? Ik zou het liefst willen dat iemand mijn schulden betaalt zodat ik er emotioneel niet meer mee hoef te dealen. Oh en een ander paar werkschoenen omdat die van mij zijn afgedragen.’

6. Een klassieke hoodie

Phil (35): ‘Iedere man heeft een goede sweater nodig die lang meegaat.’

7. Een weekendje weg

Nico (25): ‘Ik vind een ervaring altijd leuker om te krijgen dan spullen. Dit jaar hoop ik dat mijn vriendin me verrast met een weekendje weg. Samen in een AirBNB zou heerlijk zijn.

8. Een nieuw horlogebandje

Dan (41): ‘Ik heb een heel mooi vintage horloge, maar het bandje is versleten. Ik kan het echt niet voor mezelf rechtvaardigen om een nieuwe te kopen en ik zou niet eens weten welke ik dan zou willen. Hij zou ook wel eens professioneel schoongemaakt mogen worden om alles weer goed te laten werken.’

9. Vintage platen

Andrew (58): ‘Ik probeer een collectie op te bouwen uit de jaren die me gevormd hebben. Neil Young, Bob Dylan, Van Morrison… vinyl, baby!’

10. Een break

Kal (36): ‘Wil je je man/vriendje/vader iets geven met kerst? Geef hem dan 24 uur waarin hij niet iets hoeft op te halen, te repareren, de kinderen hoeft op te halen, het vuilnis buiten hoeft te zetten of een berichtje moet beantwoorden. Laat hem een sportwedstrijd kijken, uitgaan met z’n vrienden of iets anders wat hij normaal gesproken nooit zonder onderbreking kan doen (wat bijna onmogelijk is in een huis vol kinderen).’

Een keer geen materialistisch cadeau? ‘Ervaringen’ die je cadeau kan geven in plaats van speelgoed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Wat geef je de man in je leven cadeau? 10 mannen delen hun wensen
Sluiten