Anne Broekman
Anne Broekman Persoonlijk juni 30, 2017

Man doet Ryan Gosling fotoshoot voor zijn vrouw en het is briljant!

Een sieraad, etentje of bosje bloemen? Veel te cliché, vond de Amerikaan Jordan Destree. En dus gaf hij zijn vrouw ter ere van hun tweejarige huwelijk heel bijzondere foto’s cadeau, met niemand minder dan Ryan Gosling in de hoofdrol.

Jordan werkt in het dagelijks leven als fotograaf. Creativiteit is hem dus niet vreemd. Dat hij een sterke gelijkenis vertoont met superster Ryan Gosling, kreeg hij al vaak te horen. ‘Ik hoorde dat continu,’ zegt hij op Huffington Post. ‘Mijn vrouw zag het ook maar het was niet iets wat ze vaak ter sprake bracht. Toen ik haar vroeg of ze een fan was, zei ze: ‘Ja, wie niet?” Het bracht Jordan op het idee om de bekende ‘Hey girl’-memes van Ryan Gosling (shots van de acteur met een zin die begint met ‘Hey girl…’) als inspiratiebron voor een fotoshoot te gebruiken.

Een voorbeeldje van een Ryan-meme

Voel mijn trui

Weet je nog?

LEES OOK: vrouw vertelt haar man in een photobooth dat ze zwanger is

Hij is blij

Een alternatief cadeau

Nog steeds verliefd

En dit is Jordan als zichzelf

Jordan en zijn vrouw hebben een zoon en een dochter. Zijn cadeau was een groot succes: ‘Het had een groot verrassingselement omdat het totaal onverwachts kwam. Jessica vond het heel erg grappig.’ En mocht je het je afvragen: Jordan had niet toevallig precies dezelfde kleren als Ryan in z’n kast hangen. Er moest flink geshopt worden voor de fotoshoot: ‘Ik had een paar kledingstukken die leken op wat ik nodig had, maar het meeste moest ik speciaal voor de memes kopen.’ Missie geslaagd, zeggen wij.

Hou het hier maar eens bij droog: vader verkleedt zich als Spiderman en verrast doodziek zoontje

Foto’s: Glitzphotography

Reageer op artikel:
Man doet Ryan Gosling fotoshoot voor zijn vrouw en het is briljant!
Sluiten