Susan Dalstra
Susan Dalstra Kids 27 dec 2017

Man vraagt zijn ex-vrouw op prachtige wijze opnieuw ten huwelijk tijdens Kerst

Voor de familie Agan was kerst 2017 er eentje om nooit meer te vergeten. Jeffrey Agan en zijn ex-vrouw Lorrie gingen in 2014 met een vechtscheiding uit elkaar. Drie jaar later bewijzen ze dat liefde uiteindelijk alles overwint. 

Verwoesting

‘Ze vochten, gingen uit elkaar, vroegen de scheiding aan en verscheurden het gezin. We gingen allemaal op een andere manier, in ons eentje, met die verwoesting om’, vertelt zoon Jeffrey junior tegenover Buzzfeed. Hij wist dan ook meteen dat er iets bijzonders stond te gebeuren toen zijn vader zijn moeder een paar dagen voor kerst een cadeau overhandigde.

Ingelijst gedicht

Toen zijn moeder het cadeau in haar handen gedrukt kreeg, besloot hij meteen te gaan filmen. Wanneer Lorrie het cadeau uitpakt, grapt ze nog of het soms een pizza is. Dan blijkt het een ingelijst gedicht te zijn. Haar stem breekt meteen wanneer ze het gedicht hardop voorleest en beseft dat het een huwelijksaanzoek is. Ze springt op uit haar stoel om met een knuffel Jeffrey Sr.’s vraag met een volmondig ‘ja’ te beantwoorden.

Schrijven

Afgelopen herfst begon het gescheiden stel weer voorzichtig met daten en relatietherapie. Jeffrey senior vertelt hoe hij afgelopen zomer een moeilijke tijd doormaakte en daarmee omging door zijn gedachtes en gevoelens op papier te zetten. Al snel werden dat gedichten. ‘Ik vind het veel makkelijker mezelf uit te drukken door middel van schrijven, dus dat leek de meest logische manier voor een aanzoek.’

9 miljoen

Toen hun zoon het prachtige aanzoek deelde op social media werd het binnen de kortste keren meer dan 9 miljoen (!) keer bekeken. Het stel vindt dat op ‘z’n zachtst gezegd overweldigend’. We weten in ieder geval zeker dat 2018 voor hen een mooier jaar wordt dan ooit.

Ook zo zoet: Vader doet huwelijksaanzoek met hulp van zijn één uur oude zoontje.

Babble

Reageer op artikel:
Man vraagt zijn ex-vrouw op prachtige wijze opnieuw ten huwelijk tijdens Kerst
Sluiten