Man geeft zijn lever aan wildvreemde vrouw – trouwt twee jaar later met haar

Er gaat geen dag voorbij dat Heather Dempsey niet aan haar man laat weten hoe dankbaar ze hem is. Houd je vast, want dit is het mooiste liefdesverhaal wat je vandaag gaat horen.

Heather en haar man Christopher hebben elkaar op een ietwat ongewone manier leren kennen. In januari 2105 hoorde Christopher dat een nichtje van een collega snel een nieuwe lever moest hebben om te overleven. Zonder hier over na te denken, liet Christopher zichzelf testen. ‘Ik dacht, als ik in diezelfde situatie zou zitten, zou ik willen dat iemand mij zou helpen.’

‘Ik weet nog dat ze er prachtig uitzag’

Nadat bleek dat hij een match was, belde hij nichtje Heather op om haar persoonlijk het nieuws te vertellen. Op dat moment zou Heather nog maar twee maanden te leven hebben. ‘We hebben elkaar ontmoet tijdens een lunch. Ik weet nog dat ik vond dat ze er prachtig uit zag, je zou nooit geloven dat ze vocht met deze verschrikkelijke ziekte,’ vertelt Christopher.

De rest van zijn leven

In maart 2015 gingen zowel Heather als Christopher onder het mes. Ze lagen beide in aparte operatiekamers. Tijdens hun herstel werden ze erg hecht met elkaar, en tegen de tijd dat het juli werd, wist Christopher zeker dat hij de rest van zijn leven met Heather wilde delen.

Een jaar nadat hij Heathers naam voor het eerst hoorde, in januari 2016, vroeg hij haar na een sprookjesachtige rit te paard-en-wagen ten huwelijk. ‘Ik had niet durven hopen dat dit zou gebeuren. Ik dacht dat ik gewoon iemand hielp, maar het bleek de beste beslissing van mijn leven.’

Nog zo’n prachtig verhaal: Behandelend arts blijkt reddende engel en adopteert zoon van kankerpatiënt

today

Reageer op artikel:
Man geeft zijn lever aan wildvreemde vrouw – trouwt twee jaar later met haar
Sluiten