Man klaagt steen en been over de pyjamabroek van zijn vrouw: heeft hij gelijk?

Een kanten negligeetje is leuk, maar qua slaapcomfort slaat het natuurlijk nergens op. De pyjama’s die het lekkerst zitten, zijn vaak ook meteen de lelijkste. En daar doet deze man zijn beklag over.

‘Niet sexy genoeg’

Het stel dat anoniem blijft, probeert een kindje te krijgen. De man in kwestie vindt het echter knap ingewikkeld om zin te maken wanneer zijn vrouw iedere nacht naast hem ligt in haar schmützige pyjamabroek met bolletjes. De vrouw in kwestie vindt het beláchelijk dat haar man de pyjama ‘niet sexy genoeg vindt’. Ze polst op Mumsnet hoeveel vrouwen iets moois aantrekken als ze naar bed gaan.

pyjama

Onredelijk

‘Ik doe even een klein onderzoekje omdat mijn man deze pyjama niet sexy genoeg vindt om in te slapen en de kans op seks zo klein is (we proberen zwanger te worden)’, schrijft de vrouw. ‘Ben ik onredelijk dat ik zoiets naar bed draag terwijl ik weet dat er seks de planning staat?’

De reacties zijn verdeeld. ‘Ik zou die dragen als anticonceptie. Maar aangezien jij zwanger wil worden…’, schrijft een moeder. Toch zijn ook een hoop vrouwen het met de pyjamadraagster eens.

‘Je sexy aankleden heeft toch geen zin omdat het binnen 2,5 seconde toch uit is’, en: ‘Ik vind ook dat hij zich een beetje aanstelt. Kleedt hij zich mooi aan voor bed? Ik betwijfel het’.

‘Ik vind dit belachelijk, sinds wanneer is het voor mannen oké om een vrouw te vertellen wat ze moet dragen in bed? Ik ben dol op mijn baggy pyjama.’

‘Iedere man die zegt dat ik me mooi moet aankleden voor hem, eindigt in de logeerkamer’, besluit een ander. Kortom:weinig begrip voor deze man.

Kan jij wel wat sympathie voor hem opbrengen en begrijp je dat hij hoopt op een iéts gezelligere verschijning tussen de lakens? Of stelt hij zich gewoon enorm aan? Laat je mening hieronder achter!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Man klaagt steen en been over de pyjamabroek van zijn vrouw: heeft hij gelijk?
Sluiten