Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Persoonlijk februari 28, 2017

Man ontvangt bericht over bevalling van vreemde, maar wat hij doet is geweldig

Als je een berichtje krijgt van een vreemde dat voor iemand anders nummer bedoeld was, negeer je het of zeg je ‘verkeerd nummer’ en ga je weer door. Zo niet Dennis Williams. Terwijl Lindsey Lashley aan het bevalen was besloot hij op het berichtje in te gaan!

Toen Dennis het berichtje ‘We zijn in het ziekenhuis! We krijgen een baby!’ ontving, stuurde hij in eerste instantie netjes een berichtje met de tekst: ‘Gefeliciteerd! Haha, maar ik denk dat je een verkeerd nummer hebt’. Waarop Dennis als reactie een foto van de baby inclusief het gewicht en de lengte kreeg doorgestuurd door de onbekende afzender.

Stuur me even je kamernummer

Omdat Lindseyof haar man de berichten van Dennis negeerde, leek het hem wel een leuk idee om écht langs te gaan en een kraambezoekje te brengen aan Lindsey en haar man Mark. ‘Stuur me even het nummer van de kamer waar je ligt, dan kom ik even langs om op de foto te gaan met de baby.’ Waarop Dennis inderdaad het kamernummer in een bericht kreeg.

LEES OOK: Man deelt meest grappige, gênante berichtjes die zijn vriendin hem stuurt

Ontzettend lief

Mark en Lindsey vonden de actie van Dennis (die ook zijn broer meenam) zo leuk, dat ze een foto maakten en hem op Facebook plaatsten. ‘Wat geweldig zijn deze jongens voor onze nieuwe familie. We vinden het zo lief dat ze dit gedaan hebben. Jullie zijn geweldig, bedankt voor jullie vrijgevigheid voor iemand die jullie niet kennen. Als we allemaal zo’n goed hart hadden…’, schrijft Lindsey bij de foto waarop ze samen met haar broer Mark en Dennis en zijn broer staat. Het bericht gaat intussen als een razende de wereld over, en heeft al bijna honderdduizend likes te pakken.

Haha! 10 hilarische berichten die je peuter zou versturen als hij een telefoon had

Facebook

Reageer op artikel:
Man ontvangt bericht over bevalling van vreemde, maar wat hij doet is geweldig
Sluiten