Deze man maakte een spreadsheet van alle excuses die zijn vrouw maakt voor het afwijzen van seks

Samenwonen is niet altijd makkelijk. Helemaal als je er dan achterkomt dat je wederhelft toch net iets anders in elkaar steekt dan je had gedacht.

Laten we ons focussen op de man waar dit artikel over gaat. Deze man, een echtgenoot, heeft zes weken opgenomen in een spreadsheet in Excel. Elke keer wanneer hij seks wilde met zijn vrouw, heeft hij haar reactie opgenomen in het bestandje.

E-mail

Maar dat is nog niet alles. Deze man (26 jaar), verzamelde deze gegevens en stuurde het per e-mail naar zijn vrouw. Zij was net onderweg naar het vliegveld om naar de bestemming van haar 10-daagse zakenreis te vliegen. Ze belde direct haar man, maar hij weigerde op te nemen om het er over te hebben. Daarom besloot ze de mail te delen op Reddit.

De vrouw legde uit dat ze vijf jaar samen is met haar man, ze trouwden twee jaar geleden en hebben vijf maanden geleden een huis gekocht. Ze zijn heel druk bezig geweest met renoveren en werken. Ze begon zelfs over het feit dat ze wat is aangekomen in de winter en druk aan het sporten is om dat er weer af te krijgen. Wij vinden dat ze zichzelf echt niet hoeft uit te leggen!

spreadsheet-excuses-vrouw

You go, girl!

Het is inmiddels een paar jaar geleden dat dit gebeurd is, maar de spreadsheet (en het verhaal) gaat opnieuw viral. Veel mensen hadden commentaar op de manier waarop haar man het heeft aangepakt. ‘Er waren zoveel andere manieren geweest waarop dit beter gecommuniceerd had kunnen worden, maar in plaats daarvan leek dit hem een goed idee.’

Een ander iemand schreef: ‘Wie vind het niet fijn als mensen noemen dat ze zich ziek, uitgeput of extreem gestrest voelen?’ De meeste mensen waren het er over eens dat de spreadsheet van deze man een duidelijk teken was dat er een probleem is binnen het huwelijk.

Wat vind jij van de aanpak van deze man? Laat het hieronder weten op het Mamaforum

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Deze man maakte een spreadsheet van alle excuses die zijn vrouw maakt voor het afwijzen van seks
Sluiten