Sophie Nortier
Sophie Nortier Kids 2 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Hilarisch! Man test bevallingssimulator (en houdt het nog geen 20 seconden vol)

Wanneer je een vrouw vraagt naar de pijn van de bevalling, krijg je geheid het antwoord dat het een pijn is die niet te beschrijven valt. Maar hoe kun je dan uitleggen aan een man hoe dit voelt?

Wie een man in huis heeft, is vast bekend met de term ‘man flu‘. Een man die een beetje ziek is verandert plots in een dramatisch klein kind dat nog nooit zoiets ergs heeft meegemaakt. En dat terwijl de vrouw tijdens een verkoudheid of griepje gewoon doorgaat alsof er niks aan de hand is.

Pijn bevalling

Wanneer je zwanger bent kun je het geluk hebben er zonder kwaaltjes doorheen te komen, maar wanneer je zoals de meesten van ons toch last krijgt van zwangerschapskwalen als misselijkheid, extreme vermoeidheid, rugpijn, hoofdpijn, … Nou ja, je kent het wel. Wanneer dat dus het geval is, zal je je vast hebben afgevraagd hoe manlief zich door deze maanden heen zou slaan. Want tja, deze kwalen zijn vaak toch een heel stuk vervelender dan een klein verkoudheidje.

En die bevalling dan? Hoe zou jouw stoere sterke man die beleven als hij niet enkel je handje hoeft vast te houden, maar ‘gewoon’ ook de weeën voelt? Nou daar kun je dus een beetje een indruk van krijgen aan de hand van onderstaand filmpje.

Deze (mannelijke) student wilde namelijk wel eens weten hoe een bevalling voelt. Want tja, wie niet! Hij besloot daarom een bevallingssimulator te testen die de krampen van een bevalling nabootst. En dat levert erg interessante beelden op kunnen we wel zeggen.

Breathe… Breathe…”

Eenmaal aan het apparaat wordt Johnny Wade gesteund door een medestudent die achter hem zit. “Wat ik ook zeg, ga tot level 10.” Litlle did he know over wat hem te wachten stond. Na een korte 20 seconden schreeuwt en scheldt Johnny het uit van de pijn. “Breathe… Breathe…”; zegt zijn klasgenoot lachend. Johnny is alvast goed voorbereid voor als zijn eigen vrouw later moet bevallen. En de dames in het klaslokaal…? Die kwamen niet meer bij van het lachen.

Bekijk de hilarische video hieronder! En laat het vooral ook zien aan alle aanstaande vaders 😉

Nu nog een simulator voor alle andere zwangerschapswalen.

Lees ook:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Hilarisch! Man test bevallingssimulator (en houdt het nog geen 20 seconden vol)
Sluiten