Man vraagt twee zusjes ten huwelijk en de reden is té lief

Toen Will Seaton zijn vriendin Ashley Schaus ten huwelijk vroeg, vroeg hij ook meteen Ashleys zusje Hannah of ze met hem wilde trouwen. Het meisje heeft het syndroom van Down en is onafscheidelijk van haar grote zus. En als iemand dat begrijpt en daar op een bijzondere manier op inspeelt, is het Will.

Onafscheidelijk

Toen Will en Ashley zeven jaar geleden begonnen met daten, zei Ashley dat als Will voor haar zou kiezen, hij automatisch ook voor haar zusje Hannah zou kiezen. En zo geschiedde, want het drietal is sindsdien onafscheidelijk. Ashley woont achter het huis waar Hannah woont, en nu gaan ze dus ook met zijn drietjes ‘trouwen’.

Twee ringen

Een aanzoek is uiteraard niet compleet zonder ringen, dus ook daar heeft Will aan gedacht. Ashley kreeg een verlovingsring, en Hannah een ring van haar grootmoeder. Het bijzondere aanzoek haalde nieuwssite ABC News, waar Hannah vertelde ‘heel erg blij verrast te zijn’ met het aanzoek.

Overal bij betrokken

Will vertelt in het interview dat Hannah hem eraan herinnert dat zij hem doet beseffen dat er een heleboel in het leven is om gelukkig van te worden, en dat we deze dingen niet voor lief mogen nemen. Ashley en Will zullen in de herfst gaan trouwen en zeggen Hannah bij elke belangrijke stap te betrekken.

Te schattig: vader laat zijn pasgeboren zoontje zijn huwelijksaanzoek doen

ABC News

Reageer op artikel:
Man vraagt twee zusjes ten huwelijk en de reden is té lief
Sluiten