Iris Kodde
Iris Kodde Persoonlijk 15 jan 2016

Man vraagt zijn vriendin al vijf maanden ten huwelijk, zij heeft niks in de gaten…

De filmpjes van uitgebreide, droomhuwelijksaanzoeken vliegen je om de oren. Engelsman Ray Smith had daarentegen een héél ander lief en origineel plan om dit bijzondere moment aan te pakken.

Nou ja, moment… Bij Ray duurde het wel iets langer. Hij heeft namelijk vijf maanden lang foto’s gemaakt met zijn vriendin Claire Bramley, waarin hij een briefje vasthoudt met de tekst ‘Will you marry me?’

In totaal maakte hij 148 foto’s met deze vraag. Hij vertelde haar altijd dat hij de foto’s maakte voor hun kindje dat op komst is. Het kindje zou ze dan later terug kunnen kijken en zien hoe gelukkig ze samen waren. Claire vroeg hem vaak genoeg of ze de foto’s mocht zien, maar zelfs daar had Ray een oplossing voor. Hij maakte namelijk vaak twee foto’s, één met en één zonder briefje. Ingewikkeld!

Claire heeft al die tijd niks in de gaten gehad. Ze was in de veronderstelling dat de foto’s voor hun kindje waren. Maar met Kerstmis was het dan eindelijk zover en ging Ray echt op zijn knieën. Hij zette alle foto’s op de laptop en vroeg haar, dit keer in het echt: ‘Will you marry me?’ Claire hoefde geen minuut na te denken en zei meteen volmondig ja!

Wat vind jij van zijn sneaky aanzoek? Reageer op onze Facebook!

Nog niet klaar met huwelijksaanzoeken? Misschien kun je het ook even laten zien als inspiratie aan je partner, want deze man ging net een stapje verder voor zijn huwelijksaanzoek en dat werd erg bijzonder!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Man vraagt zijn vriendin al vijf maanden ten huwelijk, zij heeft niks in de gaten…
Sluiten