Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Mind 4 juni 2015

Man wil pas met vrouw op date als ze afvalt, haar reactie is geniaal

Af en toe valt er niets te begrijpen aan die manspersonen. De situatie van Christina Topacio is hier een goed voorbeeld van. Een man toonde interesse in haar maar, er zou pas echt iets tussen hen kunnen gebeuren als ze wat gewicht zou verliezen.

WAT? Ja, je leest het goed. Christina Topacio is intensief social media-gebruiker en heeft een groot aantal volgers opgebouwd. Ze plaatst regelmatig foto’s van zichzelf en een paar dagen geleden ontving ze een verbazingwekkend bericht van een oude bekende. Hij begon met een hoop gevlei, wat uiteindelijk alleen maar een bodempje was voor wat hij écht wilde zeggen: ‘ik zou best met je willen daten, maar weet je… je moet verdomme echt afvallen’.

De arrogante zak gaat er ten eerste vanuit dat Christina hem sowieso wel ziet zitten (ego?) en vervolgens steekt hij zijn mening over het ‘schoonheidsideaal’ niet onder stoelen of banken. Want je kunt écht niet blij met jezelf zijn als je wat voller bent? Slaat hij de plank even goed mis…

Het is toch gewoon een prachtige vrouw om te zien?

Reactie

Gelukkig staat Christina stevig in haar schoenen en deelt ze een briljante foto met hem. Lees de hele conversatie hieronder.

Online actie

Christina zag wel onmiddellijk in dat niet iedere vrouw zo sterk in haar schoenen staat. Daarom plaatste ze het verhaal op haar social mediakanalen.

ByeFelipe, een Facebookpagina en Instagram-account die respectloze mannen aan de schandpaal nagelt, pikte het verhaal op. In korte tijd kreeg Christina duizenden steunbetuigingen op haar Facebook en Twitter.

Ook deze modellen laten zien dat ‘een maatje meer’ prachtig is.

Reageer op artikel:
Man wil pas met vrouw op date als ze afvalt, haar reactie is geniaal
Sluiten