Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Kids 28 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Marie Kondo lanceert een speciaal kinderboek over opruimen

‘Opgeruimd staat netjes.’ En daar is opruimgoeroe Marie Kondo het mee eens. Een aantal jaar geleden maakte Kondo furore met haar briljante tips and tricks voor het opruimen van je huis.

Dankzij haar bestsellers én Netflixserie ‘Tydying up with Marie Kondo’  zijn talloze huishoudens spic en span. Tenminste… Afgezien van de kinderkamers dan. Maar daar komt verandering in met dit nieuwe kinderboek.

Lees ook: Wij zijn fan! Marie Kondo’s beste tips voor elke kamer van het huis

Kiki & Jax

Marie – moeder van twee – wil de belangrijkheid van opruimen overbrengen op een jonger publiek. Met de introductie van het fotoboek ‘Kiki & Jax’ hoopt ze kinderen zo ver te krijgen om hun spulletjes netjes op te bergen. Het verhaal gaat over een hechte vriendschap tussen vos Kiki die een verzamelaar is, en uil Jax die een sorteerder is. Samen zorgen ze ervoor dat Kiki’s spulletjes niet in de weg komen te staan.

Het belangrijkste element is vreugde, waardoor Marie Kondo hoopt dat kinderen in de toekomst met plezier hun kamers opruimen. Als dit lukt zijn alle moeders haar een enorme dankbaarheid verschuldigd! Het boek ligt vanaf 5 november in de Amerikaanse schappen. Wij hopen dat het boek dan ook snel overwaait naar ons kikkerlandje!

Lees ook: Wat Marie Kondo kan, kun jij ook! Zo ruim je je kast op binnen no-time

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bustle

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Marie Kondo lanceert een speciaal kinderboek over opruimen
Sluiten