Redactie
Redactie Gesponsord 25 mrt 2020
Leestijd: 2 minuten

Weken in thuisquarantaine: waarom masturberen je daar doorheen gaat helpen

We zijn gek op onze kinderen – echt. Maar 24/7 in hetzelfde huis is voor beide partijen bést heftig. An orgasm a day keeps you from going insane. Hierom is het belangrijk om wat hoognodige qualitytime met jezelf te creëren. 

Stress verdwijnt

We weten allemaal dat we zonder stress een net iets leukere moeder en partner zijn. Orgasm to the rescue! Als je namelijk een orgasme hebt, komt het hormoon Oxotocine in je bloedsomloop terecht. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je warm voelt en je ontspannen bent. Daarnaast blijkt uit verschillende onderzoeken dat tijdens het orgasme de amygdala, het deel van je hersenen dat angst en stress aanmaakt, nauwelijks actief is. Eigenlijk doe je het dus voor je gezin…

Pijn neemt af

Zit je al dagen thuis te werken aan een geïmproviseerd bureau en voelt je rug inmiddels aan alsof er vannacht 3 kinderen op hebben staan dansen? Tijdens een orgasme stijgt de pijngrens van vrouwen met ongeveer 75 tot 100 procent. Prima reden dus om je kinderen even bij je partner achter te laten of Frozen op repeat te zetten en je met een speeltje op te sluiten in de slaapkamer. 

Je leeft langer

We horen en lezen het de afgelopen weken overal: zorg goed voor jezelf. En laat een orgasme daar nou net uitstekend bij helpen. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat mensen die regelmatig masturberen en een orgasme hebben, gezonder zijn en minder snel dood gaan. Volgens dit onderzoek was het hart van de mensen die twee keer per week klaarkwamen ‘gezonder’ dan het hart van de deelnemers die één of twee keer per maand klaarkwamen. Aan de slag dus! 

En je wordt nog slimmer ook…

Zit je al weken kruiswoordpuzzels en sudoku’s op te lossen om je hersenen te stimuleren? Leg weg die pen en schaf een sextoy aan! Met een masturberen en een orgasme bereiken, bereik je namelijk veel meer. Tijdens een orgasme verplaatst je bloed zich met verbazingwekkende snelheid door je lijf en komt het terecht in alle delen van je hersenen. Na deze periode in isolatie werken jouw hersenen als nooit tevoren! Ps: ook handig als je je kids moet helpen met rekensommen en taalproblemen waarvan je geen flauw benul hebt…

Meer quarantainetips om je tijd thuis spannender te maken? Neem dan eens een kijkje op de blog van Easytoys, dit blog, of deze website!

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme