Té leuk dit: de matching moeder-dochter kerstjurk

Kon je het vroeger wel uit je hoofd laten om in matching outfits aan te komen zetten, tegenwoordig is het totaal geaccepteerd om samen met je mini-me dezelfde outfit aan te trekken. De moeder-dochter kerstjurk is ultiem schattig, zo bewijzen deze outfits van het Engelse warenhuis Matalan.

Hoe lief is het als je in de feestmaand tijdens kerst en oud en nieuw met je dochter in dezelfde schattige kerstjurkjes aan het diner komt. Opa en oma zullen in katzwijm vallen bij het schattige tafereel. Deze trend is al veel langer gaande in – hoe kan het ook anders – Amerika, maar Europese landen pikken de trend nu ook op.

Bovendien malen wij Nederlanders niet zo veel om trends en hoe iets hoort of niet hoort. Als we het leuk vinden doen we het gewoon. In ieder geval vind ik het op dit soort momenten als jongensmoeder oprecht jammer dat ik geen dochter heb om ons in matchting outfits te steken.

De Kerstboom Kerstjurk

Via Matalan

De Sneeuwman Kerstjurk

Via Matalan

De Glitter Kerstjurk

De Velvet Kerstjurk

Enige nadeel: deze Engelse winkel verzendt niet naar Nederland. Zodra er leuke matching outfits opduiken bij winkels in Nederland zullen we deze meteen aan jullie showen. Maar allereerst willen we weten of de moeders met dochters die dit lezen een matching outfit aan zouden trekken? Laat je het ons hier weten?

Reageer op artikel:
Té leuk dit: de matching moeder-dochter kerstjurk
Sluiten