Renée
Renée Work & Life 13 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

Er bestaat nu mayonaise ketchup saus voor als je te lui bent om het zelf te mengen

Ben je pro alles wat je leven minder ingewikkeld maakt? Dan is er goed nieuws voor je. Heinz, de tomatenketchup brouwer, heeft namelijk mayochup op de markt gebracht. Mayo-watte? Mayonaise en ketchup saus.

Het is natuurlijk niet heel moeilijk om zelf mayonaise en ketchup te mengen met een lepel. Maar mocht je druk zijn met leven is dit misschien wel dé uitkomst voor op de keukentafel.

Mayochup van Heinz

Heinz verkoopt momenteel de mayochup in het Midden-Oosten. Maar omdat ze niet zeker weten of het product aanslaat bij de ‘saucy’ Amerikanen hebben ze een poll geplaatst. Op het moment van schrijven zijn er al bijna 700.000 stemmen binnen gesleept.

LEES OOK: Maak je kinderen blij met een tosti Frikadel Speciaal

Wat blijkt? 55 procent van de stemmers zien de mayochup al helemaal voor zich in de supermarkt schappen. Nu is het slechte nieuws natuurlijk dat je niet even naar Amerika kunt rijden om een fles te bemachtigen, dus Heinz… Denk je ook aan Nederland?

De meningen op het internet zijn in ieder geval verdeeld. Zo vinden sommigen dat het wel heel erg lijkt op cocktailsaus, terwijl anderen het onnodig vinden om mayochup te verkopen als je al mayonaise en ketchup hebt. Tja, daar valt ook weer iets voor te zeggen. Maar geniaal klinkt het wel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Scary Mommy

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Er bestaat nu mayonaise ketchup saus voor als je te lui bent om het zelf te mengen
Sluiten