Gina Koninkx
Gina Koninkx Eten 5 nov 2019
Leestijd: 1 minuut

Hiep hiep hoera! De Happy Meal box is 40 jaar en dat wordt groots gevierd met een speciale collectie

“Er is er een jarig hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is de Happy Meal box.” Ja, je leest het goed. De bekende Happy Meal box van McDonald’s bestaat 40 jaar. Reden natuurlijk voor een feestje, én wat voor een.

Er is geen kind dat niet dol is op de Happy Meal box en eerlijk is eerlijk, jij wordt er ook nog blij van. Het draait natuurlijk allemaal om één ding: welk speeltje zit erin? Om de 40-jarige verjaardag van de Happy Meal te vieren haalt McDonald’s een paar iconen terug.

De Happy Meal box van McDonald’s is 40 jaar

Weet jij zelf nog wat je vroeger uit de Happy Meal box toverde? Speciaal voor jou komt McDonald’s vanaf 7 november met de Surprise Happy Meal. En dat is niet zomaar een verrassing: daarin vind je één van de vijftien meest succesvolle speeltjes van de afgelopen 40 jaar. Wij helpen je een handje: My Little Pony (1998), Furby (1999) en zelfs de Cowboy McNugget (1988). Cute!

Bron: McDonald’s

Wie jarig is trakteert

Wij mogen één Limited Edition Surprise Happy Meal boxen weggeven onder onze lezeressen. Deze is gevuld met de 15 populairste Happy Meal-speeltjes aller tijden. Hoe nostalgisch is dat? Jij herinnert je nog maar al te goed hoe je als kind je Happy Meal opende. Dat gevoel wil jij echt nog wel een keer ervaren.

LEES OOK: Ben je zwanger? Deze website berekent hoe groot jouw baby is in Big Macs

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme