Renée
Renée Opvoeden 16 jan 2018

De 5 meest gestelde vragen over kinderen op een ouderschapsforum

Eerlijk is eerlijk, online vind je als moeder bergen informatie voor al je prangende vragen. Maar wat zijn de vijf meest gestelde vragen over kinderen en opvoeden? Hierbij een overzicht van vragen die je veel op fora tegenkomt.

1. Hoeveel moet ik de oppas betalen?

Een goede babysitter is goud waard, want jij kunt eens met je man genieten van een welverdiende datenight (waar jullie uiteraard over jullie kroost praten). Maar hoeveel betaal je de oppas eigenlijk? Tip: spreek van tevoren een bedrag af.

2. Hoe krijg ik mijn kind in slaap?

Ah, grote kans dat jij dit ook weleens opzoekt. Want hoe krijg je in hemelsnaam je kind zo in slaap dat hij of zij pas weer ‘s ochtends wakker wordt? Er is een moeder die dé hack heeft gevonden.

3. Hoe knoop je een draagdoek?

Ook in de categorie meest gestelde vragen over kinderen: hoe knoop je in hemelsnaam zo’n draagdoek? Lees hier waar je op moet letten bij het kopen van een draagdoek.

4. Waarom wil mijn kind alleen brood eten?

Je hebt kinderen die makkelijk zijn als het om eten gaat, maar lang niet ieder kind is dol spaghetti met saus of groenten. Het verbaast je daarom waarschijnlijk niet dat veel moeders zoeken op dit onderwerp.

5. Is mijn kind normaal?

Tot slot: is mijn kind normaal? Ieder kind heeft wel bepaalde eigenschappen of gewoontes waarbij je even wilt opzoeken of het wel klopt. Helemaal bij je eerste, dus het is niet raar als jij ook weleens Google of een forum raadpleegt met deze vraag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Pure Wow

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De 5 meest gestelde vragen over kinderen op een ouderschapsforum
Sluiten