Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 22 feb 2019

De babyshower van Meghan Markle was deze week en dit is hoeveel het heeft gekost

Het kan je haast niet zijn ontgaan, de babyshower van Meghan Markle vond deze week plaatst. Dat haar babyshower iets rigoureuzer wordt aangepakt dan menig babyshower is geen verrassing, maar wist je ook dat deze gezellige dag van Meghan Markle maar liefst $200.000 heeft gekost? Uhu.

Meghan Markle’s babyshower

Van de locatie (een vijfsterrenhotel) tot de gastenlijst (vol met beroemdheden), je kunt al bijna raden dat Meghan dat niet zelf heeft betaald. Dat heeft haar beste vriendin, Serena Williams gedaan. Doe ons zo’n vriendin! Hoe dat kostenplaatje zo is ontstaan? Nou, zo:

De locatie

Meghan Markle’s babyshower vond plaats in The Mark, een vijfsterrenhotel in de Upper East Side. En dat heeft natuurlijk een prijskaartje. De babyshower vond plaats in de duurste hotelkamer in Amerika die zo’n – hou je vast – $75.000 kost. En je denkt toch niet dat Meghan Markle met het OV naar locatie gaat? Nee, ze werd met een privévliegtuig naar New York gebracht, wat zo’n $100.000 euro heeft gekost – overigens niet door Serena betaald, maar door een andere vriendin.

De gastvrouwen waren ook niet de minste

Waar bij jou je naaste vriendinnen je babyshower hebben georganiseerd, waren dat bij Meghan Markle’s babyshower niemand minder dan Serena Williams en Amal Clooney (de wederhelft van, je raadt het al, George Clooney). Serena zou de locatie hebben uitgezocht en honderdduizenden dollars hebben uitgegeven aan onder andere een mega chique lunch.

De activiteiten

Een beetje zitten of staan en kletsen kan, maar bij Meghan Markle’s babyshower bevatte ook een aantal activiteiten, zo konden mensen een les bloemschikken volgen (waar een verscheidenheid aan heerlijke desserts aanwezig was).  Verder was harpiste Erin Hill ook aanwezig. Een suikerspinmachine mocht ook niet ontbreken.

Goodiebag

Al die lekkernijen en activiteiten waren niet de enige traktatie voor de gasten: er werden handbagage koffers geleverd van het reismerk Away. De geruchten gaan dat de koffers (die zo’n $225 per stuk kosten) geschonken waren aan Meghan Markle. Handig voor alle gasten, kunnen ze de rest van de geschenken in ieder geval meekregen zonder een nagel te breken. 😉

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De babyshower van Meghan Markle was deze week en dit is hoeveel het heeft gekost
Sluiten