Susan Dalstra
Susan Dalstra Gesponsord 30 apr 2018
Leestijd: 3 minuten

Ménage à moi: Waarom iedere moeder sexy time voor zichzelf nodig heeft

Niets zo tuttig als de term ‘me-time’ en als je die tijd invult met kopjes thee op de bank is er inderdaad ook weinig spannends aan. Dat kan een stuk beter… 

Mei masturbatiemaand

Want hoewel een halfuurtje voor jezelf met thee en een boek heel fijn kan zijn, zouden veel moeders wel iets meer in touch mogen staan met hun sexy zelf. En dat bedoelen we in dit geval letterlijk. Mei is namelijk de masturbatiemaand en we vergeven het je als je dit niet weet, want als je moeder bent ontgaan dit soort dingen je nou eenmaal. Laten we eerlijk zijn: vaak ben je al blij als jij en je partner überhaupt de puf hebben gevonden voor wat actie tussen de lakens. Masturberen bungelt ergens ver, ver onderaan het prioriteitenlijstje.

En dat is zonde, want eigenlijk knapt ieder mens op van zo’n ménage à moi. Van masturberen word je gelukkig. Genot leidt tot geluk, zo simpel is het. Na een orgasme maakt je lichaam de gelukshormonen dopamine en oxytocine aan, waardoor je een soort natuurlijke high ervaart.

Libido op volle toeren

Masturberen verlicht spanning en stress. Je voelt je ontspannen en bevredigd, waardoor je geest een stuk rustiger is. Bovendien hoef je je absoluut niet schuldig te voelen tegenover je partner, want door te masturberen wordt er het tussen de lakens juist alleen maar leuker op. Je weet precies wat je fijn vindt en je libido draait op volle toeren. Door te masturberen word je er weer aan herinnerd dat je naast moeder ook vooral nog een vrouw bent met behoeftes en verlangens. Als je die kant van jezelf weer ontdekt, zul je zien dat je een stuk vrolijker en relaxter door het leven gaat.

Korting

Daar kan je misschien wel wat hulp bij gebruiken. De speeltjes van EasyToys brengen je orgasme stuk voor stuk naar een hoger niveau. In het kader van mei masturbatiemaand krijg je deze maand vanaf wel 15% korting op vibrators, dildo’s, buttplugs – eigenlijk dus ieder denkbaar speeltje dat sexy time nog sexier maakt. Wij hebben er alvast een paar voor je geselecteerd.

Mr. Grey will see you now

The Rabbit brengt al jaren het vrouwelijk orgasme tot ongekende hoogtes. Deze Fifty Shades of Grey-variant telt maar liefst 36 verschillende vibratiestanden, heeft een gebogen punt die je G-spot stimuleert en konijnenoortjes met 3 vibratiesnelheden.

De magische toverstaf

MyMagicWand is bekend van Sex and the City en letterlijk een toverstaf. Wat deze vibrator bijzonder maakt, zijn de verschillende vibratiestanden en -patronen. Bovendien is ‘ie makkelijk in gebruik: je hebt geen batterijen nodig en je hoeft hem ook niet op te laden; met het extra lange snoer met een vaste stekker kun je eindeloos doorgaan.

toys

Een ei hoort erbij

Dit vibrerende ei heeft een zijdezachte coating en tien verschillende vibratiestanden. Maar het allerleukst is dat hij geleverd wordt met een afstandsbediening. Als je die aan je partner geeft, heb je het spannendste voorspel ooit…

 

Kan je tegen kietelen?

De Tickle Me is een clitorisvibrator die precies doet wat de naam suggereert: kietelen. Maar dan niet op de manier dat je er een lachstuip van krijgt. De siliconen massager heeft tien verschillende vibratiestanden en ziet er ook nog eens heel gelikt uit.

Mama gaat een héél mooie meimand tegemoet. 😉

mei masturbatiemaand

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme