Redactie
Redactie Kids 30 mei 2016

Meisje (2) reageert briljant als ze haar nieuwe zusje op een echo ziet

Zwanger zijn is een van de mooiste dingen die er zijn. Toch heb je als ouder soms zorgen of oudere broers en/of zussen de baby met open armen zullen ontvangen. Deze moeder hoeft daar niet over in te zitten.

Moeder Carly Tansley (27) maakte zich in de eerste instantie zorgen of haar tweejarige dochter Myla blij zou zijn met de baby en nam daarom haar dochtertje mee naar een echo-afspraak.

Zodra het babyzusje op het scherm verschijnt rent de peuter naar het scherm, spreidt haar armpjes en knuffelt de echo. Even later biggelen de tranen over haar wangen. ‘Ik mis haar, ik houd zoveel van haar.‘ Het meisje voelt gelijk een connectie met haar babyzusje en kan dan ook niet meer wachten. Haar reactie is hartverwarmend.

‘Persoonlijk weet ik niet wat ik moet zeggen als ik naar een echo kijk, dus dat een kind begrijpt dat haar zusje te zien is op het scherm is indrukwekkend. Ja, of ze schrikt zich straks een hoedje als haar zusje niet zwart/wit of tweedimensionaal geboren wordt,’ aldus moeder Carley op Elite Daily.

Hoe reageerde je kind op een babybroertje of babyzusje? Laat het hier weten!

Mooie video: Moeder redt baby met de warmte van haar lichaam>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Meisje (2) reageert briljant als ze haar nieuwe zusje op een echo ziet
Sluiten