Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Erop uit 17 juli 2014

Meisje (4) zoekt huwelijk om droom in vervulling te zien gaan

De 4-jarige Annabelle heeft een droom. Bloemenmeisje zijn op een huwelijk. Eén probleem: niemand gaat trouwen in haar omgeving. Niets zal haar droom echter tegenhouden.

Wat doe je als vierjarige als je dolgraag bloemenmeisje wil zijn, maar niemand gaat trouwen? De meesten zullen wachten tot iemand in de familie eindelijk het ja-woord gaat zeggen. Zo niet Annabelle. Samen met haar moeder bedacht ze een plan.

Gemeentehuis New York

Aangezien er elke dag legio stellen trouwen bij de ‘City Hall’ in New York besloot Annabelle, zelf uit Brooklyn, te gaan posten en aan elk stel dat aankwam te vragen of ze hun bloemenmeisje mocht zijn. Met groot gifgroen ‘advertentie’bord in de hand duurde het een paar afwijzingen totdat één stel Ja zei, aldus NBC news.

‘Can I be your flower girl?’

Wij vinden het überhaupt gek dat er nog stellen weigerde als je haar ziet in haar meest schattige jurkje en boeket met rozen in de hand. Het stel dat accepteerde verklaarde: ‘She was too adorable to say no to, and we thought it would be fun to make her day as well as ours,’.

En zo kwam Annabelles droom uit. Het maakte haar gelukkig en ze zou het zo weer doen, vertelde ze aan NBC news. Na afloop nam haar moeder haar mee uit voor een welverdiend toetje. Het pasgetrouwde koppel kreeg een smsje met bijgaande foto:

‘Here’s to a sweet future’

Smelt…

Reageer op artikel:
Meisje (4) zoekt huwelijk om droom in vervulling te zien gaan
Sluiten