Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Persoonlijk 12 sep 2016

Vijfjarig meisje overlijdt na ‘bruiloft’ met grote liefde

Kalverliefde? Niet voor de vijfjarige Mary en zesjarige Damien. Mary’s grootste wens was trouwen met haar grote liefde. Alleen leed het meisje aan taaislijmziekte en een chronische longontsteking. Amper zes uur na ‘de bruiloft’ overleed het doodzieke meisje.

Kort voor ‘de bruiloft’ hadden de dokters het treurige nieuws gemeld dat Mary niet lang meer te leven had. De ouders wilden daarom Mary’s grootste wens, trouwen met Damien, nog in vervulling laten komen. Al vanaf dat Mary twee jaar oud was, was het haar droom om met Damien te trouwen. En de liefde was wederzijds.

[source id=”attachment_116942″ align=”none”][/source]

Disney bruidstaart

Damien had een aanzoek gedaan, en zo geschiedde. Mary droeg een prinsessenjurk met een kroontje, Damien kwam in pak gekleed naar het huwelijk. Er was een prachtige bruidstaart met daarop de favoriete Disneyfiguren van de kinderen. Er waren zelfs ringen voor de twee.

Krap zes uur later overleed het meisje. ‘Een moment dat we nooit zullen vergeten en waardoor Mary altijd in onze herinnering zal voorleven,’ aldus haar moeder Kayla.

LEES OOK: Kale Assepoester geeft 5-jarig kankerpatiëntje weer zelfvertrouwen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

ADWfaa

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Vijfjarig meisje overlijdt na ‘bruiloft’ met grote liefde
Sluiten